To NATO έρχεται, η Τουρκία παραβιάζει

To NATO έρχεται, η Τουρκία παραβιάζει Facebook Twitter
0

Την ώρα που το ΝΑΤΟ ανακοινώνει ότι αναλαμβάνει την επιτήρηση στο Αιγαίο από την πλευρά των τουρκικών συνόρων, ώστε να περιορίσει τις προσφυγικές ροές, η Τουρκία παραβιάζει και πάλι τον ελληνικό εναέριο χώρο, αμφισβητώντας τα σύνορα.

Συγκεκριμένα, σε νέες παραβιάσεις στο βορειοανατολικό Αιγαίο προέβησαν τουρκικά αεροσκάφη. Σχηματισμός έξι αεροσκαφών, εκ των οποίων δύο οπλισμένα, προχώρησαν σε δύο παραβάσεις του FIR Αθηνών και σε τέσσερις παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου. 

Όλα τα αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αντιδράσεις για τις επικείμενες συγχωνεύσεις τμημάτων στο 36ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών

Ελλάδα / Αντιδράσεις για τις επικείμενες συγχωνεύσεις τμημάτων στο 36ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών

Οι γονείς εκφράζουν την πλήρη αντίθεσή τους, επισημαίνοντας ότι η απόφαση ενδέχεται να επηρεάσει αρνητικά τη λειτουργία του σχολείου και τη μαθησιακή πορεία των παιδιών
LIFO NEWSROOM