Μυτιλήνη: Καθηγήτρια αρνείται να βάλει μάσκα στην τάξη - Ενθαρρύνει και τους μαθητές

Μυτιλήνη: Καθηγήτρια αρνείται να βάλει μάσκα στην τάξη - Ενθαρρύνει και τους μαθητές Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου. EUROKINSSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
0

Προσφυγή στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης εναντίον καθηγήτριας που φέρεται να αρνείται τη χρήση μάσκας μέσα στην τάξη αλλά και έξω από το Γυμνάσιο, όπου διδάσκει.

Σύμφωνα με τοπικά δημοσιεύματα, εκπαιδευτικός του 3ου Γυμνασίου Μυτιλήνης δεν φοράει μάσκα μέσα και έξω από τις αίθουσες διδασκαλίας, επικαλούμενη ότι της κάνει κακό, ενώ καταγγέλλεται επίσης ότι ενθαρρύνει τους μαθητές της να κάνουν το ίδιο.

Επιπλέον φέρεται να αρνείται να ανοίξει τα παράθυρα της αίθουσας όπως πρέπει να πράξει, σύμφωνα με τις εντολές του Υπουργείου Παιδείας αναφορικά με τα μέτρα προστασίας στα σχολεία κατά του κορωνοϊού. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η εν λόγω εκπαιδευτικός προπαγανδίζει ανοικτά κατά της χρήσης μάσκας μέσα και έξω από το σχολείο παρά τις παρατηρήσεις που έχει δεχθεί από τον Διευθυντή του 3ου Γυμνασίου αλλά και άλλους Διευθυντές Σχολείων όπου διδάσκει προκειμένου να συμπληρώσει το ωράριο της, ενώ παρατηρήσεις έχει δεχθεί και από τον Προϊστάμενο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Τίμο Θεοφανέλλη.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι εναντίον της υπάρχει προσφυγή στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης, ενώ της έχει γίνει γνωστό ότι θα κινηθεί η διαδικασία της αυτόφωρης σύλληψης.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΠΤΩΣΗ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Κλιμάκιο του υπουργείου Παιδείας με ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς στο σχολείο των δύο μαθητριών

Το υπουργείο τόνισε ότι προτεραιότητα είναι «η προστασία της ψυχικής υγείας των μαθητών/τριών, των οικογενειών τους και η στήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας»
THE LIFO TEAM
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΤΩΣΗ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Νέες πληροφορίες για το σημείωμα του ενός από τα δύο κορίτσια που έπεσαν από την ταράτσα

Η αναφορά στις Πανελλήνιες και όσα έχουν γίνει μέχρι ώρας γνωστά για την υπόθεση - «Ήταν μόνη της», περιγράφουν συνομήλικα κορίτσια για τη μία από τις δύο 16χρονες
THE LIFO TEAM