Το Ανώτατο Υγειονομικό Συμβούλιο ενέκρινε την κάλυψη των εξόδων θεραπείας από τον ΕΟΠΥΥ για την Μυρτώ της Πάρου, η οποία θα συνεχίσει τη θεραπεία της στην εξειδικευμένη κλινική στη Γερμανία.

 

«Είμαστε όλοι δίπλα της», διαμηνύει ανακοινώνοντας την απόφαση μέσω Twitter, ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, στέλνοντας θερμές ευχές για την βελτίωση της υγείας της 24χρονης.

 

 

«Δέχτηκαν την ΜΥΡΤΩ στην ΓΕΡΜΑΝΙΑ!!!

 

Είμαι πολύ συγκινημένη και χαρούμενη που λάβαμε απάντηση από την κλινική INI HANOVER,που μας γράφουν ότι θα προσπαθήσουν να καταφέρουν μια καλυτέρευση χωρίς βέβαια να περιμένουμε θαύματα. Κάτι που ασφαλώς το γνωρίζουμε.

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ θερμά τον DR NIKOLAO MASTRAGELOPOULO και την σύζυγο του κα ΕΙΡΗΝΗ που διαμένουν στην Γερμανία, που από την Δευτέρα έκαναν ότι μπορούσαν και με ενημέρωναν ταυτόχρονα. Συγκεκριμένα με προσωπική τηλεφωνική επαφή του dr Mastragelopoulou ( που είναι διευθυντής σε Πανεπιστημιακό νοσοκομείο)με την κλινική INI, στο Αννόβερο, κατάφεραν να λάβουμε μέσω μέιλ χθες θετική απάντηση.

 

Ευχαριστώ επίσης και όλους όσους προσπάθησαν να μας βοηθήσουν και ιδιαίτερα τον κ. Πλεύρη που είναι απολύτως κατανοητό ότι οι αυξημένες υποχρεώσεις λόγω covit19 και γενικά υπουργείου δεν τον άφησαν να ασχοληθεί όσο θα ήθελε. Η καλή θέληση το ενδιαφέρον και η προσπάθεια εκ μέρους του υπουργού ασφαλώς και δεν μπορεί να περάσουν απαρατήρητα.

 

Τέλος ευχαριστώ όλους εσάς για την αγάπη και το ενδιαφέρον σας στην ΜΥΡΤΩ μου. Πιστεύω ότι η αγάπη και η θετική σκέψη ήταν ουσιαστικά στην όλη πορεία αυτών των ημερών.

 

Μα πάνω και πρώτα απ' όλα στον Θεό που μας βοηθάει σε όλες τις δυσκολίες να προχωράμε.

 

Νεότερα θα έχω τις προσεχείς μέρες και θα τα επικοινωνήσω γιατί έχω ηθική υποχρέωση σε όλο τον κόσμο που ενδιαφέρεται για την ΜΥΡΤΩ.» είχε γράψει πριν από λίγες μέρες σε ανάρτησή της η μητέρα της 24χρονης σε ανάρτησή της στο Facebook.