Μύκονος: Παρίστανε τον πελάτη ξενοδοχείου και έκλεψε ρολόγια και κοσμήματα

Μύκονος: Παρίστανε τον πελάτη ξενοδοχείου και έκλεψε ρολόγια και κοσμήματα Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Συνελήφθη χθες ένας 38χρονος στη Μύκονο για την κλοπή από δωμάτιο ξενοδοχείου κοσμημάτων, χρημάτων και ρολογιών, συνολικής αξίας περίπου 330.000 ευρώ.

Η κλοπή έγινε την περασμένη Παρασκευή στη Μύκονο, με τους αστυνομικούς να εντοπίζουν τον δράστη καθώς κυκλοφορούσε με ένα από τα πανάκριβα, κλεμμένα ρολόγια στο χέρι.

Ειδικότερα όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, μετά από καταγγελία και έρευνα της Ασφάλειας Μυκόνου, διακριβώθηκε ότι το μεσημέρι της Παρασκευής, ο δράστης προσποιούμενος τον πελάτη σε ξενοδοχείο μπήκε σε δωμάτιο, του οποίου οι ένοικοι απουσίαζαν και αφαίρεσε αντικείμενα, όπως ρολόγια και κοσμήματα, με την αξία τους να εκτιμάται γύρω στα 320.000 ευρώ, ενώ απέσπασε και 10.000 ευρώ σε χρήματα.

Αστυνομικοί που χειρίζονταν την υπόθεση κατάφεραν να εντοπίσουν τον δράστη χθες το πρωί, καθώς κυκλοφορούσε φορώντας ένα από τα κλεμμένα ρολόγια.

Ακολούθησε έρευνα στο κατάλυμα που διέμενε, όπου βρέθηκαν τα υπόλοιπα κλοπιμαία και το χρηματικό ποσό των 7.980 ευρώ, τα οποία κατασχέθηκαν και αφού αναγνωρίστηκαν, αποδόθηκαν στους κατόχους τους. Ο συλληφθείς οδηγείται στην εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βορίζια: Καταγγελία εκπαιδευτικού που εργάστηκε στο χωριό - «Δεχόμουν απειλές, κυρίως οι μητέρες πρότειναν τη βία ως λύση»

Ελλάδα / Βορίζια: Καταγγελία εκπαιδευτικού που εργάστηκε στο χωριό - «Δεχόμουν απειλές, κυρίως οι μητέρες πρότειναν τη βία ως λύση»

Προθεσμία να απολογηθεί πήρε ο νεαρός συγγενής του Φανούρη Καργάκη που συνελήφθη για την έκρηξη - Πώς περιγράφει εκπαιδευτικός, την εμπειρία του από την παραμονή του στα Βορίζα
LIFO NEWSROOM
Αλέξης Τσίπρας: Ο εκδοτικός οίκος «Gutenberg» καταγγέλλει υποκλοπή αποσπασμάτων του βιβλίου «Ιθάκη»

Ελλάδα / Αλέξης Τσίπρας: Ο εκδοτικός οίκος «Gutenberg» καταγγέλλει υποκλοπή αποσπασμάτων του βιβλίου «Ιθάκη»

«Η απόφαση του πότε και πώς θα δημοσιευτεί ένα έργο ή μέρος αυτού, καθώς και η αναπαραγωγή του, αφορά αποκλειστικά τον δημιουργό του και τον εκδοτικό οίκο», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM