Μύκονος: Νεκρός ο 43χρονος που είχε χάσει της αισθήσεις του σε κατάδυση

Μύκονος: Νεκρός ο 43χρονος που είχε χάσει της αισθήσεις του σε κατάδυση Facebook Twitter
0

Επιχείρηση ανάσυρσης ενός 43χρονου δύτη, που εντοπίστηκε νεκρός στη θαλάσσια περιοχή Πλατύς Γιαλός Μυκόνου, αναμένεται να πραγματοποιήσει σήμερα κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών.

Ο 43χρονος δύτης που είναι μέλος του πληρώματος του σκάφους «SEA DRAGON» σημαίας Βρετανίας, πραγματοποιούσε κατάδυση στη εν λόγω θαλάσσια περιοχή.

Δύο ιδιώτες δύτες καταδύθηκαν και εντόπισαν χθες τον αγνοούμενο, αλλά κατά την διάρκεια ανάσυρσής του, ένας εκ των δύο αντιμετώπισε πρόβλημα με αποτέλεσμα την εσπευσμένη ανάδυσή του στην επιφάνεια.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΛΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΕ

Ελλάδα / Μήλος: Το ΣτΕ αναστέλλει την επέκταση ξενοδοχείου στον Μύτακα - Για ποιες εργασίες έδωσε «πράσινο φως»

Η αναστολή των κατασκευαστικών εργασιών ισχύει μέχρι την έκδοση οριστικής απόφασης επί της κυρίας αίτησης ακύρωσης που έχει κατατεθεί και θα συζητηθεί την 6η Μαΐου 2026
THE LIFO TEAM
ΧΑΪΔΑΡΙ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΠΤΩΣΗ ΣΧΟΛΕΙΟ

Ελλάδα / Χαϊδάρι: «Η 13χρονη έπεσε με το κεφάλι» - Τι δήλωσε η διευθύντρια του σχολείου

Η διευθύντρια του 7ου Γυμνασίου της περιοχής ξεκαθάρισε πως δεν τίθεται ζήτημα κατασκευαστικού προβλήματος που να σχετίζεται με την πτώση της μαθήτριας από τον πρώτο όροφο του κτιρίου
THE LIFO TEAM
ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΘΕΣΗ ΛΟΑΤΚΙ

Ελλάδα / Διεθνής Αμνηστία για Ελλάδα: «Ψήφισαν νόμο που αποκλείει ομόφυλα ζευγάρια ανδρών από την πρόσβαση στην παρένθετη μητρότητα»

Η νομοθεσία αυτή, όπως επισημαίνεται στην ετήσια έκθεση που έδωσε στη δημοσιότητα η Διεθνής Αμνηστία, αφορά και τους άνδρες χωρίς σύντροφο
THE LIFO TEAM