Μύκονος: Επεισόδιο στο εστιατόριο με τα ακριβά καλαμαράκια - Ο ιδιοκτήτης τσακώθηκε

Μύκονος: Επεισόδιο στο εστιατόριο με τα ακριβά καλαμαράκια - Ο ιδιοκτήτης τσακώθηκε Facebook Twitter
13

Το εστιατόριο στη Μύκονο το οποίο έγινε παγκοσμίως διάσημο για τα ακριβά καλαμαράκια συνεχίζει να απασχολεί την επικαιρότητα. 

Χθες ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου μιλώντας στο OPEN υποστήριξε ότι «έχουμε από τα καλύτερα όστρακα του κόσμου και ζωντανούς αστακούς σε ενυδρεία». Πρόσθεσε πως «απευθυνόμαστε σε συγκεκριμένο κοινό, το οποίο έρχεται από το εξωτερικό και κυρίως δουλεύουμε με ξένο πελατολόγιο. Αυτή τη στιγμή, δυστυχώς, ένας απλός Ελληνας δεν μπορεί να το πληρώσει το κόστος. Οχι μόνο ένας απλός, αλλά το 90%», σημειώνει χαρακτηριστικά.

 

Ωστόσο ο σάλος δεν τελειώνει με τις αποδείξεις και τις τιμές. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως υπήρξε έντονος διαπληκτισμός μεταξύ του ιδιοκτήτη του εστιατορίου στον Πλατύ Γιαλό και Γερμανών δημοσιογράφων που το επισκέφθηκαν για να κάνουν ρεπορτάζ. Σύμφωνα με το protothema.gr, το συμβάν κατέληξε σε μηνύσεις και αυτόφωρα.

Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 5 Ιουνίου όταν τηλεοπτικό συνεργείο τεσσάρων Γερμανών πήγαν στο κατάστημα στον Πλατύ Γιαλό και προσπάθησαν να πάρουν συνέντευξη από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος. Όπως ισχυρίζεται ο 33χρονος υπεύθυνος ιδιοκτήτης, εκείνος αρνήθηκε και οι δημοσιογράφοι ήταν εριστικοί. Στη συνέχεια λέει πως  άρχισαν να τον υβρίζουν στα ελληνικά λέγοντας του «είσαι κλέφτης και απατεώνας».

Σύμφωνα με το protothema είπε το σκηνικό διαδραματίστηκε μπροστά σε πελάτες ενώ στη συνέχεια έφυγε από το χώρο του καταστήματος και πήγε σε μια αποθήκη αλλά οι δημοσιογράφοι όπως ισχυρίζεται τον κυνήγησαν και εκεί παραβιάζοντας ιδιωτικό χώρο.

Από εκεί κάλεσε την αστυνομία και υπέβαλε μήνυση για παράβαση του Ν.2472/97 "Προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα" 334Π.Κ "Διατάραξη οικιακής ειρήνης" 361 Π.Κ "Εξύβριση" και 363Π.Κ "Συκοφαντική δυσφήμιση" ενώ οι Γερμανοί «απάντησαν» υποβάλλοντας μήνυση για 229Π.Κ "Ψευδή καταμήνυση" με αποτέλεσμα όλοι να οδηγηθούν στο αυτόφωρο ενώ κατασχέθηκαν μία φωτογραφική μηχανή μια βιντεοκάμερα και μια επαγγελματική βιντεοκάμερα. Οι συλληφθέντες λίγη ώρα αργότερα αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή εισαγγελέα.

Ελλάδα
13

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ