Μπουτάρης: «Ο μ*******ο Ζέρβας ακύρωσε ό,τι είχαμε ξεκινήσει»

Μπουτάρης: «Ο μ*******ο Ζέρβας ακύρωσε ό,τι είχαμε ξεκινήσει» Facebook Twitter
0

Για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Αλέξη Τσίπρα και τον νυν δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα μίλησε ο Γιάννης Μπουτάρης σε νέα του συνέντευξη.

Ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης, μίλησε στο podcast Πρωταγωνιστές του Σταύρο Θεοδωράκη, όπου δεν δίστασε μεταξύ άλλων να παραδεχθεί πως «γουστάρει πολύ» τον πρωθυπουργό και πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «είναι αρχηγός και ξέρει τι θέλει», ενώ εξαπέλυσε κριτική στον Κωνσταντίνο Ζέρβα, τον οποίο αποκάλεσε μ***** «επειδή ακύρωσε ουσιαστικά ό,τι είχαμε ξεκινήσει».

«Κοίταξε, τον γουστάρω πολύ. Τον γουστάρω πολύ γιατί ήταν έτοιμος. Δηλαδή όλα τα αλλά είναι λόγια. Αυτό που έκανε με τον Πιερρακάκη πρέπει να αλλάξει τη χώρα. Σε δύο χρόνια θα λειτουργούμε διαφορετικά. Θαυμάζω και την αντοχή του ρε. Είναι απίστευτο δηλαδή. Εάν ξεκαθαρίσει και κάτι πολιτικούς άλλα ντ' άλλων που έχει μέσα... Ε, εν τέλει νομίζω το συν-πλην βγαίνει συν», ανέφερε για τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Σε ερώτηση για τον Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Μπουτάρης απάντησε: «Εγώ τον εκτιμώ τον Τσίπρα. Τον γνώρισα και προσωπικά... άσχετα αν είναι killer... ξέρει τι θέλει. Θέλει να είναι αρχηγός και μπορεί και τα καταφέρνει μια χαρά».

Κληθείς να σχολιάσει τον νυν δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα, είπε: «Με τρώει μια στεναχώρια. Αυτός ο μ***** ο Ζέρβας ακύρωσε ουσιαστικά ότι είχαμε ξεκινήσει, την πεζοδρόμηση της Αγίας Σοφίας, την πλατεία Ελευθερίας, κάτι πεζόδρομους που είχαμε προγραμματίσει, κάτι ποδηλατοδρόμους, τα ακύρωσε όλα. Με μισεί, έχει κόμπλεξ. Θέλει να αποδείξει ότι είναι καλύτερος. Χαρακτήρισε την πολιτική που είχαμε ως διοίκηση για τον τουρισμό ευκαιριακή και περιστασιακή και κατάργησε την υπηρεσία τουρισμού που φτιάξαμε με κόπο. Με 11% που πήρε, τι δήμαρχος να βγει; Από σπόντα βγήκε. Δε βαριέσαι. Στο τέλος φέρνουν τον λογαριασμό».

Ο Γιάννη Μπουτάρης αναφέρθηκε επίσης στο πολιτικό σύστημα, σημειώνοντας πως «Όταν έχεις 500.000 Έλληνες που ψηφίζουν το Βελόπουλο... κι άλλους τόσους που ψηφίζουν τον, τον... πώς τον είπαμε τον άλλο τον μπαγλαμά, τον Γιάννη το Βαρουφάκη. Τι περιμένεις, τι χώρα είναι αυτή δηλαδή; Από το ΣΥΡΙΖΑ ποιοι είναι αυτοί που είναι πραγματικά πατριώτες και θέλουνε, σκέφτονται την Ελλάδα και όχι τον κώλο τους;». 

Τέλος, σχετικά με το δίπολο αριστεράς-δεξιάς, απάντησε: «Εγώ είμαι κατ' εξοχήν προοδευτικός. Μου λένε "μια είσαι με τους δεξιούς, μια είσαι με τους αριστερούς". Παιδιά και οι δύο λένε καλά πράγματα. Αλλά και οι δύο λένε κακά πράγματα. Εγώ παίρνω... τα καλά πράγματα».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ