Μπλόκαρε η Εγνατία εξαιτίας ενός σκύλου

Μπλόκαρε η Εγνατία εξαιτίας ενός σκύλου Facebook Twitter
1

Για είκοσι λεπτά περίπου έμειναν ακινητοποιημένα δεκάδες αυτοκίνητα στην Εγνατία Οδό, στο ρεύμα από Ιωάννινα προς Ηγουμενίτσα.

Οι οδηγοί βρήκαν κλειστή τη σήραγγα στην περιοχή Γκρίκας- Ψάκας, με αποτέλεσμα να σταματήσουν και να περιμένουν μέχρι την ολοκλήρωση της επιχείρησης που είχε να κάνει με την απομάκρυνση ενός σκύλου.

Ο σκύλος εισήλθε στην σήραγγα και το συνεργείο της Εγνατίας Οδού την έκλεισε ενώ  η άμεση ομάδα επέμβασης κινήθηκε για την απομάκρυνσή του.

Μπλόκαρε η Εγνατία εξαιτίας ενός σκύλου Facebook Twitter
Μπλόκαρε η Εγνατία εξαιτίας ενός σκύλου Facebook Twitter

Δεν είναι η πρώτη φορά που ζώο εισέρχεται στον κλειστό αυτοκινητόδρομο, όμως κάθε φορά είναι το ίδιο επικίνδυνο για τους οδηγούς!

Αντίστοιχα περιστατικά έχουν καταγραφεί και στην Ιόνια Οδό, όπου εκεί ακόμη και κοπάδια με αγελάδες έκαναν την βόλτα τους.

Με πληροφορίες από το epiruspost.gr

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χωρίς νυχτερινά δρομολόγια Ηλεκτρικός, Μετρό και Τραμ το Σάββατο λόγω στάσης εργασίας

Ελλάδα / Χωρίς νυχτερινά δρομολόγια Ηλεκτρικός, Μετρό και Τραμ το Σάββατο λόγω στάσης εργασίας

Οι εργαζόμενοι στις Σταθερές Συγκοινωνίες προχωρούν στην κινητοποίηση διαμαρτυρόμενοι για την «αδράνεια και τις ασυνεπείς δημόσιες τοποθετήσεις» της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Μεταφορών
LIFO NEWSROOM
ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΟΜΟΦΟΒΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΗΝΥΣΗ

Ελλάδα / Καταγγελία για ομοφοβία στη Θεσσαλονίκη - Ιδιοκτήτης γυμναστηρίου έκανε παρατήρηση σε άνδρα που φορούσε crop top

Ο ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου στη Θεσσαλονίκη ισχυρίστηκε πως θα προέβαινε σε ανάλογη συμπεριφορά, ανεξαρτήτως συμπεριφοράς ή σεξουαλικού προσανατολισμού
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Όταν πρωτοδόθηκε η Εγνατία Οδός σε κυκλοφορία στο κομμάτι Θεσσαλονίκη-Αλεξανδρούπολη μου είχε κάνει φοβερή εντύπωση το γεγονός της περίφραξης σε όλο το μήκος της οδού. Η περίφραξη αυτή φυσικά δεν διατηρήθηκε εξ ολοκλήρου καθότι διάφοροι επιτήδειοι ιδιώτες φρόντισαν να την "ξηλώσουν" μέσα στον πρώτο μήνα κυκλοφορίας για να μαντρώσουν τα κτήματα και τις στάνες τους, τζάμπα.Το αποτέλεσμα; Όταν τρέχεις με 130 χλμ την ώρα, εύχεσαι να μην περάσει στο διάβα σου οποιοδήποτε ζωάκι που πέρασε από την "τρύπα του φράχτη" επί του οδοστρώματος γιατί την έχετε "βάψει" και οι δύο.Εννοείται ότι και η εταιρεία που διαχειρίζεται τον αυτοκινητόδρομο δεν φρόντισε ποτέ να αντικαταστήσει την κλαπείσα περίφραξη.