Μπακογιάννης: Εξωφρενικές οι αυξήσεις στην ενέργεια των νοικοκυριών

Μπακογιάννης: Εξωφρενικές οι αυξήσεις στους λογαριασμούς ενέργειας των νοικοκυριών Facebook Twitter
Φωτ: EUROKINISSI
0

«Εξωφρενικές» χαρακτήρισε ο Κώστας Μπακογιάννης «τις αυξήσεις στην ενέργεια που βιώνουν τα νοικοκυριά».

Μιλώντας στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο δήμαρχος Αθηναίων τόνισε παράλληλα ότι «απαιτείται σοβαρή συζήτηση και όχι πυροτεχνήματα».

Αναφερόμενος στην πρόταση του επικεφαλής της παράταξης «Ανοιχτή Πόλη», Νάσου Ηλιόπουλου, για μείωση των δημοτικών τελών ως αντίβαρο στις αυξήσεις, ο Κώστας Μπακογιάννης επισήμανε ότι δεν συνάδει με την εκτίμηση ότι αποτελούν «τεράστια βόμβα στα θεμέλια των οικονομικών των δήμων».

Επίσης έθεσε το θέμα της χρηματοδότησης των δήμων, λέγοντας απευθυνόμενος στις παρατάξεις της αντιπολίτευσης «αντέχετε να το συζητήσουμε πάνω από κόμματα και παρατάξεις;», επισημαίνοντας ότι εκείνος το θέτει διαχρονικά σε όλες τις κυβερνήσεις.

Ο δήμαρχος Αθηναίων αναφέρθηκε και στις επιπτώσεις που έχει στη στέγαση η βραχυχρόνια μίσθωση, λέγοντας ότι την ευθύνη χάραξης της πολιτικής πρέπει να την έχουν οι δήμοι και όχι η κυβέρνηση.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΝΘΙΜΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΑΡΙΑΝ ΛΑΜΠΕΝΤ ΒΙΑΣΜΟΙ

Ελλάδα / Αριάν Λαμπέντ: «Έχω υποστεί δύο βιασμούς» - Η συγκλονιστική εξομολόγηση της συζύγου του Γιώργου Λάνθιμου

«Το μοναδικό εργαλείο που είχα στη διάθεσή μου ήταν το αλκοόλ. Στις 21 Δεκεμβρίου 2021 αποφάσισα να σταματήσω να πίνω» αναφέρει μεταξύ άλλων η Αριάν Λαμπέντ
THE LIFO TEAM