Μήνυση της Hellenic Train στον Ρουβίκωνα για διατάραξη οικιακής ειρήνης

Μήνυση της Hellenic Train στον Ρουβίκωνα για διατάραξη οικιακής ειρήνης Facebook Twitter
0

Μήνυση κατά των μελών του Ρουβίκωνα κατέθεσε η Hellenic Train, μετά την είσοδο της ομάδας στα γραφεία της εταιρείας και την ανάρτηση πανό με το σύνθημα «δολοφόνοι».

Στο περιθώριο της απεργίας της 28ης Φεβρουαρίου και των μαζικότατων συγκεντρώσεων σε όλη τη χώρα για τη συμπλήρωση δύο ετών από την πολύνεκρη μετωπική σύγκρουση τρένων στα Τέμπη, μέλη του Ρουβίκωνα ανήρτησαν πανό από την ταράτσα του κτιρίου όπου στεγάζονται τα γραφεία της Hellenic Train. 

Για την παρέμβαση η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε σε τουλάχιστον 25 προσαγωγές, οι οποίες μετατράπηκαν σε συλλήψεις μετά τη μήνυση που υπέβαλε η Hellenic Train. Σύμφωνα με τη δικηγόρο, Άννυ Παπαρρούσου, «τα μέλη της ομάδας που συμμετείχαν στη συμβολική διαμαρτυρία κρατήθηκαν 8 ώρες παράνομα και προκαταβολικά μέχρι η εταιρεία να ασκήσει μήνυση για διατάραξη οικιακής ειρήνης σε μέρα γενικής απεργίας». 

«Πάμε λοιπόν αύριο στο δικαστήριο να μιλήσουμε για τα αυτονόητα. Σε κάθε περίπτωση χαιρόμαστε που οι κατηγορούμενοι θα είναι ζώντες» σημειώνει η δικηγόρος.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΥΚΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ

Ελλάδα / Λύκοι στην Πάρνηθα: Η Επιτροπή «Φύση 2000» του ΥΠΕΝ διαφωνεί με την εισαγγελική εντολή για απομάκρυνση

Επιστημονικά αδόκιμη και τεχνικά ανέφικτη κρίνεται η πρόταση για μεταφορά των λύκων – Εμπόδιο στις εισαγγελικές πιέσεις βάζει το αρμόδιο όργανο του υπουργείου Περιβάλλοντος
LIFO NEWSROOM
Δίκη για τον θάνατο του 11χρονου στις Σέρρες: Η εισαγγελέας ζητά αναβάθμιση των κατηγοριών σε κακούργημα

Ελλάδα / Δίκη για τον θάνατο του 11χρονου στις Σέρρες: Η εισαγγελέας ζητά αναβάθμιση των κατηγοριών σε κακούργημα

Καταπέλτης η αγόρευση της εισαγγελέως που ζητά παραπομπή στο Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης – Στο εδώλιο 11 κατηγορούμενοι για την τραγωδία στο 9ο Δημοτικό Σχολείο
LIFO NEWSROOM