ΣΗΜΕΡΑ: ΤΗΕ UPFRONT INITIATIVE

«Μην ασχολείσαι με τον Μαρίνο γιατί θα σου κόψω τα πόδια» - Η Άννα Φόνσου καταγγέλλει πως την απείλησαν

«Μην ασχολείσαι με τον Μαρίνο γιατί θα σου κόψω τα πόδια» - Η Άννα Φόνσου καταγγέλλει πως την απείλησαν Facebook Twitter
0

Απειλές για τη ζωή της καταγγέλλει ότι δέχτηκε η Άννα Φόνσου καθώς όπως είπε, μιλώντας για τον Γιώργο Μαρίνο, ένας άντρας που βρισκόταν στο πλευρό του της είχε πει μεταξύ άλλων «Μην ασχολείσαι γιατί θα σου κόψω τα πόδια».

H Άννα Φόνσου έκανε την καταγγελία σε εκπομπή του Open TV σε ρεπορτάζ για τον Γιώργο Μαρίνο, ο οποίος έχει αποσυρθεί πολλά χρόνια από τα φώτα της δημοσιότητας και τους τελευταίους μήνες φέρεται να ζει εντελώς απομονωμένος.

Περίπου ένα χρόνο πριν, ο Γιώργος Μαρίνος έμενε για δύο μήνες στο «Σπίτι του ηθοποιού» καθώς τότε αντιμετώπιζε διάφορα προβλήματα υγείας. Ωστόσο, όπως λέει η Άννα Φόνσου, ένας άντρας που βρισκόταν στο πλευρό του, τον πήρε από εκεί και την απείλησε.

«Γίναμε πολύ φίλοι με τον Γιώργο Μαρίνο όταν αρρώστησε και για να μην αισθάνεται μόνος του στο σπίτι του, τον είχαμε στο Σπίτι του Ηθοποιού. Είχε έναν κύριο δίπλα του, ο οποίος έκανε τα πάντα και τον πήρε μετά αυτός και τον πήγε στο σπίτι του, κάπου στη Βάρκιζα. Με πήρε τηλέφωνο κάποια στιγμή και μου είπε: Μην ξανασχοληθείτε με τον Γιώργο γιατί θα σου κόψω τα πόδια. Εγώ το έκλεισα το τηλέφωνο γιατί στο κάτω κάτω υποχρέωση θα έπρεπε να είχε εδώ που τον είχαμε σαν βασιλιά», ανέφερε η Άννα Φόνσου.

«Προσπάθησα να βρω τον Γιώργο -γιατί αυτά δεν είναι λόγια δικά του, είναι αυτουνού- του άλλαξε και το νούμερο και δεν τον άφηνε να μιλήσει σε κανέναν. Ήξερα ότι τον είχε σε ένα σπίτι στη Βούλα, μαζί με μία κυρία που τον περιποιόταν. Το πρόβλημα με την καρδιά του διορθώθηκε. Πρόβλημα είχε με τη μοναξιά, την κατάθλιψη... Όταν ήταν εδώ, όχι απλώς δεν είχε άνοια, λογαριάζαμε να παίξουμε πάλι στο θέατρο μαζί. Αυτός ο κύριος ήθελε ίσως να τον απομακρύνει, να τον κάνει ό,τι θέλει, δεν ξέρω... Ο Γιώργος Μαρίνος είχε και μια περιουσία, δεν έμαθε ποτέ κανείς πού είναι η περιουσία του, αν πουλήθηκε το σπίτι του δεν ξέρουμε. Έχουμε χάσει επαφή εδώ και έναν χρόνο», συμπλήρωσε.

  

 
Ελλάδα
0

ΣΗΜΕΡΑ: ΤΗΕ UPFRONT INITIATIVE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ