Μίκης Θεοδωράκης: Καθυποταγμένος και γοητευμένος από την Μέρκελ ο Τσίπρας

Μίκης Θεοδωράκης: Καθυποταγμένος και γοητευμένος από την Μέρκελ ο Τσίπρας Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ
0

Την οργή του Μίκη Θεοδωράκη προκάλεσε η επίσκεψη της Άνγκελα Μέρκελ και η συνάντησή της με τον Αλέξη Τσίπρα. 

Ο μουσικοσυνθέτης εξέδωσε ανακοίνωση λέγοντας πως η Άνγκελα Μέρκελ έχει «γοητεύσει και καθυποτάξει» τον πρωθυπουργό ενώ ανέφερε πως η Γερμανίδα καγκελάριος επιδιώκει να επιτύχει «την τελειωτική μας ερήμωση» και «περιμένει την τελική μας ραγιαδοποίηση». 

Ακολουθεί ολόκληρο το κείμενο του Μίκη Θεοδωράκη:

Η καγκελάριος της Γερμανίας κ. Μέρκελ επέβλεψε με γερμανική πυγμή και συνέπεια την καταστροφή της χώρας μας από την αρχή των Μνημονίων και ιδιαίτερα μετά το 2015 έχοντας γοητεύσει και καθυποτάξει τον Αλ. Τσίπρα.

Μετά την μεγάλη πυρκαγιά ήρθε να ελέγξει τα αποκαΐδια με σκοπό να επιτύχει την περαιτέρω αξιοποίησή τους και την τελειωτική μας ερήμωση και με το βλέμμα στους υδρογονάνθρακες που σήμερα όλοι πλέον γνωρίζουν την ύπαρξη και την αξία τους που ανέρχεται σε δεκάδες τρισεκατομμύρια.

Η άσπονδη φίλη μας περιμένει την τελική μας ραγιαδοποίηση, ώστε να μην υπάρξει ούτε η παραμικρή αντίδραση από μέρους μας την ώρα της υφαρπαγής τους επ' ωφελεία του γερμανικού λαού που φαίνεται δεν χόρτασε ακόμα μετά το φαγοπότι της εποχής της γερμανικής κατοχής.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ