Μετρό: Αλλαγή στα δρομολόγια του μετρό από 31/8- Κάθε πόση ώρα θα διέρχονται συρμοί

Μετρό: Αλλαγή στα δρομολόγια του μετρό από 31/8- Κάθε πόση ώρα θα διέρχονται συρμοί Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Πιο συχνά θα εκτελούνται τα δρομολόγια του μετρό, με αρχή από την ερχόμενη Δευτέρα, 31 Αυγούστου.

Συγκεκριμένα, από τις 31 Αυγούστου έως τις 4 Σεπτεμβρίου, κατά τις ώρες αιχμής οι χρονοαποστάσεις στις γραμμές 2 και 3 του μετρό θα διαμορφωθούν στα 5 λεπτά (από 6'), σύμφωνα με ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ.

Από τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου και μέχρι νεωτέρας οι χρονοαποστάσεις στη Γραμμή 1 θα διαμορφωθούν στα 6 λεπτά, στη Γραμμή 2 στα 4,5 λεπτά (όπως ίσχυε πέρυσι), ενώ στη γραμμή 3 οι χρόνοι διέλευσης των συρμών θα διαμορφωθούν στα 4 λεπτά, από τα 4,5 λεπτά που ήταν πέρσι.

Με την ίδια ανακοίνωση η ΣΤΑΣΥ γνωστοποιεί ότι από τις 7 Σεπτεμβρίου θα επιλυθεί το «πρόβλημα των διπλών χρονοαποστάσεων» που δημιουργήθηκε στο τμήμα Αγ. Μαρίνα- Νίκαια, μετά την έναρξη λειτουργίας των τριών νέων σταθμών της επέκτασης προς Πειραιά.

Στο εξής από τους σταθμούς «Αγ. Μαρίνα», «Αγ. Βαρβάρα» και «Κορυδαλλός» οι συρμοί θα διέρχονται με τις ίδιες χρονοαποστάσεις του δικτύου της γραμμής 3 (ανά 4΄ τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο) και μόνο ο σταθμός «Νίκαια» θα έχει πλέον διπλές χρονοαποστάσεις. Ο σταθμός αυτός είναι προσωρινά τερματικός και η διάταξη της γραμμής δεν προβλέπει τις δυνατότητες (σημείο αλλαγής κατεύθυνσης του συρμού) που είναι απαραίτητες για να μπορεί να επιτευχθεί η χρονοαπόσταση που υπάρχει στο υπόλοιπο δίκτυο της Γραμμής 3, εξήγησε η ΣΤΑΣΥ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ