Μεγάλο μποτιλιάρισμα στον χιονισμένο Ψηλορείτη - Ακινητοποιημένα πολλά ΙΧ

Μεγάλο μποτιλιάρισμα στον χιονισμένο Ψηλορείτη - Ακινητοποιημένα πολλά ΙΧ Facebook Twitter
Φωτ.: creta24.gr
0

Τον χιονισμένο Ψηλορείτη επέλεξαν για τη σημερινή τους εκδρομή, πολλοί από όσους βρίσκονταν στην Κρήτη.

Ωστόσο, η κυριακάτικη βόλτα με το αυτοκίνητο κατέληξε σε μεγάλη ταλαιπωρία για τους οδηγούς και τις παρέες ή τις οικογένειές τους.

Τα ΙΧ που πορεύονταν το ένα πίσω από το άλλο προς τον Ψηλορείτη σχημάτισαν μεγάλες ουρές και πολλά έμειναν ακινητοποιημένα μετά τη Ζώμινθο. Ο δρόμος γέμισε από τους χιλιάδες εκδρομείς που είχαν την ίδια ιδέα για σήμερα και τοπικά μέσα, μετέφεραν εικόνες από το σημείο με το μεγάλο μποτιλιάρισμα.

Και για τις ταβέρνες δημιουργήθηκε πρόβλημα από τη μεγάλη προσέλευση των επισκεπτών, όπως και στα Ανώγεια.

Ο δήμος φρόντισε να διατηρηθεί ο δρόμος καθαρός για την ασφάλεια των οδηγών και όταν παρατηρήθηκε αυξημένη κίνηση, ο έστειλε υπαλλήλους για να επιληφθούν των ζητημάτων της κυκλοφορίας.

Μεγάλο μποτιλιάρισμα στον χιονισμένο Ψηλορείτη - Ακινητοποιημένα πολλά ΙΧ Facebook Twitter
Φωτ.: creta24.gr
Μεγάλο μποτιλιάρισμα στον χιονισμένο Ψηλορείτη - Ακινητοποιημένα πολλά ΙΧ Facebook Twitter
Φωτ.: creta24.gr
Μεγάλο μποτιλιάρισμα στον χιονισμένο Ψηλορείτη - Ακινητοποιημένα πολλά ΙΧ Facebook Twitter

Με πληροφορίες από creta24.gr

 
 
 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας για την υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή: Ο δημοσιογράφος δεν είναι μέλος μας

Ελλάδα / Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας για την υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή: Ο δημοσιογράφος δεν είναι μέλος μας

Ο συγκεκριμένος δεν είναι εγγεγραμμένος στα μητρώα μας και δεν αναγνωρίζεται ως επαγγελματίας δημοσιογράφος, διευκρινίζει η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας (ΕΣΗΕΘΣτΕ-Ε) 
LIFO NEWSROOM
Πανελλήνιες 2025: Ξεκινά η υποβολή του Μηχανογραφικού - Όλα όσα πρέπει να προσέξετε

Ελλάδα / Πανελλήνιες 2025: Ξεκινά η υποβολή του Μηχανογραφικού - Όλα όσα πρέπει να προσέξετε

Ανοίγει η πλατφόρμα του υπουργείου Παιδείας για την υποβολή των Μηχανογραφικών Δελτίων από υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων, καθώς και για όσους ενδιαφέρονται να εγγραφούν σε Δημόσιες Σχολές Κατάρτισης (ΔΙΕΚ)
LIFO NEWSROOM