Με μήνυση απαντά ο Μάνος Δασκαλάκης στα λεγόμενα του γιατρού της Τζωρτζίνας

Με μήνυση απαντά ο Μάνος Δασκαλάκης στα λεγόμενα του γιατρού της Τζωρτζίνας Facebook Twitter
Φωτ.: ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
0

Μήνυση κατά του διευθυντή της ΜΕΘ Παίδων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, Ανδρέα Ηλιάδη, και άλλων δύο προσώπων κατέθεσε ο Μάνος Δασκαλάκης.

Ο κ. Δασκαλάκης, ο πατέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα, κατέθεσε μήνυση για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέφερε το OPEN.

Όσον αφορά στον κ. Ηλιάδη, η μήνυση φαίνεται πως είναι απάντηση σχετικά με τα όσα δήλωση την Τρίτη για το πρόσωπό του.

Ο γιατρός της Τζωρτζίνας, του μεγαλύτερου από τα τρία παιδιά, ανέφερε πως είχε μιλήσει στον πατέρα για τις υπόνοιες που είχε σε σχέση με εγκληματική ενέργεια, αλλά εκείνος δεν είχε κάτι τίποτα.

«Έχω ένα παράπονο, το μεγάλο παράπονο μου είναι από τον πατέρα της Τζωρτζίνας. Νομίζω ότι μετά από πολλές πολύωρες συζητήσεις που έκανα με το συγκεκριμένο, εκτός από τη μητέρα, εγνώριζε πολλά πράγματα και να σας πω ότι ήταν ενήμερος ότι είχα σοβαρές υπόνοιες ότι υπάρχει εγκληματική ενέργεια» είπε ο υγειονομικός και συνέχισε:

«Το παράπονό μου λοιπόν είναι ότι αυτός ο πατέρας, δεν με προσέγγισε, ενώ η πόρτα μου ήταν ανοιχτή. Ήμουν πάντα με το χαμόγελο. Ήμουν πάντα εκεί. Δεν ήρθε ποτέ, δεν το επιδίωξε, αντίθετα με παραπλάνησαν, με παραπλάνησαν μέσα σε μια ψεύτικη εικόνα. Νομίζω ότι με κορόιδευαν και κορόιδευαν και την εντατική, άρα τον ιερό χώρο της εντατικής που σώζονται εκεί παιδιά δεν τον σεβάστηκαν».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΠΤΩΣΗ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Κλιμάκιο του υπουργείου Παιδείας με ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς στο σχολείο των δύο μαθητριών

Το υπουργείο τόνισε ότι προτεραιότητα είναι «η προστασία της ψυχικής υγείας των μαθητών/τριών, των οικογενειών τους και η στήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας»
THE LIFO TEAM
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΤΩΣΗ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Νέες πληροφορίες για το σημείωμα του ενός από τα δύο κορίτσια που έπεσαν από την ταράτσα

Η αναφορά στις Πανελλήνιες και όσα έχουν γίνει μέχρι ώρας γνωστά για την υπόθεση - «Ήταν μόνη της», περιγράφουν συνομήλικα κορίτσια για τη μία από τις δύο 16χρονες
THE LIFO TEAM