No.1

«Με κάνατε στόχο και κινδυνεύει η ζωή μου»

«Με κάνατε στόχο και κινδυνεύει η ζωή μου» Facebook Twitter
0

Με επιστολή που απηύθυνε σήμερα προς  τον  πρωθυπουργό, τους βουλευτές και τους δημοσιογράφους, ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ υποστηρίζει ότι δέχεται λυσσαλέα και ενορχηστρωμένη επίθεση, που θέτει σε κίνδυνο τη ζωή του.

«Άλλο πράγμα είναι η κριτική, άλλο η σκληρή κριτική και εντελώς διαφορετικό η στοχοποίηση όσων διαφωνούν μαζί σας», αναφέρει ο κ. Φωτόπουλος και επικαλείται  άρθρα που έχουν δημοσιευτεί με τίτλους όπως: «Σκοτώστε τώρα τον "Φωτόπουλο" (που κρύβετε μέσα σας)» και «Μην πειράζετε το σκαλπ του Φωτόπουλου». Επικαλείται ακόμη μία αποστροφή του λόγου του κ. Σαμαρά στη βουλή όταν κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να πει στον πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ «Αποχαιρέτα την Αλεξάνδρεια που χάνεις».

Αρνείται επίσης ότι απείλησε τη χώρα με μπλακ-άουτ αλλά όπως σημειώνει «εάν χρειαστεί θα ασκήσουμε το νόμιμο, συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμά μας της απεργίας», για να μην αυξηθεί η τιμή της κιλοβατώρας.

Ελλάδα
0

No.1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ

Ελλάδα / Καθηγητής Πανεπιστημίου Κρήτης: Περίπου 40 φοιτητές αντέγραψαν από το AI στο ίδιο μάθημα - «Μητέρα μου ζήτησε να αναθεωρήσω»

«Ήρθε με μια φίλη της και μου επεσήμαναν πολλές φορές με νόημα την ιδιότητα και το λειτούργημα που ασκούν, θεωρώντας πως μάλλον θα φοβηθώ», τόνισε
THE LIFO TEAM