Μάριος Σαλμάς: Συνελήφθη 27χρονος που τον απειλούσε στο διαδίκτυο

Μάριος Σαλμάς: Συνελήφθη 27χρονος που τον απειλούσε στο διαδίκτυο Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου Μάριος Σαλμάς / EUROKINISSI
0

Συνελήφθη από τις Αρχές 27χρονος, που φέρεται να απειλούσε μέσω διαδικτύου, τον ανεξάρτητο βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Μάριο Σαλμά.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΛΑΣ, ο 27χρονος έκανε δημόσια ανάρτηση στο επιχειρηματικό προφίλ του Μάριου Σαλμά, με περιεχόμενο που προκαλούσε και διέγειρε σε διάπραξη εγκλημάτων σε βάρος του, αλλά και πολιτικών προσώπων γενικότερα. Ο άνδρας στη συνέχεια ταυτοποιήθηκε από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος η οποία προχώρησε στον σχηματισμό δικογραφίας για διέγερση σε διάπραξη εγκλημάτων, βιαιοπραγίες ή διχόνοια, μέσω διαδικτύου.

Συγκεκριμένα, κατά τις ίδιες πληροφορίες, ακολούθησε κατεπείγουσα έρευνα στο πλαίσιο της οποίας εντοπίστηκαν τα ηλεκτρονικά ίχνη του και το υλικό εστάλη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών. Νωρίτερα σήμερα πραγματοποιήθηκε έρευνα στο σπίτι του, όπου ταυτοποιήθηκε και προανακριτικά η εμπλοκή του στην υπόθεση ενώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο συσκευές κινητού τηλεφώνου.

Αυτά θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω εργαστηριακή εξέταση, ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίκη για τον θάνατο του 11χρονου στις Σέρρες: Η εισαγγελέας ζητά αναβάθμιση των κατηγοριών σε κακούργημα

Ελλάδα / Δίκη για τον θάνατο του 11χρονου στις Σέρρες: Η εισαγγελέας ζητά αναβάθμιση των κατηγοριών σε κακούργημα

Καταπέλτης η αγόρευση της εισαγγελέως που ζητά παραπομπή στο Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης – Στο εδώλιο 11 κατηγορούμενοι για την τραγωδία στο 9ο Δημοτικό Σχολείο
LIFO NEWSROOM
Άρτα: Τα όργανα του 14χρονου Σπύρου και του 12χρονου Νίσι δίνουν δεύτερη ευκαιρία σε άλλα παιδιά

Ελλάδα / Άρτα: Τα όργανα του 14χρονου Σπύρου και του 12χρονου Νίσι δίνουν δεύτερη ευκαιρία σε άλλα παιδιά

Ήπαρ, νεφροί, κερατοειδείς, η μία καρδιά και οι πνεύμονες των δύο παιδιών από την Άρτα δίνουν ελπίδα σε παιδιά και ασθενείς που περίμεναν χρόνια στη λίστα μεταμοσχεύσεων
LIFO NEWSROOM