Μαχαίρωσε μέχρι θανάτου πίτμπουλ σε περιφραγμένο χώρο στην Αργυρούπολη

Μαχαίρωσε μέχρι θανάτου πίτμπουλ σε περιφραγμένο χώρο στην Αργυρούπολη Facebook Twitter
0

Σοκ προκαλεί η είδηση της άγριας θανάτωσης ενός σκύλου ράτσας πίτμπουλ το οποίο βρισκόταν σε περιφραγμένο χώρο στην Αργυρούπολη.

Σύμφωνα με ανάρτηση της Φιλοζωικής Παρέμβασης Ελληνικού – Αργυρούπολης, την Παρασκευή και έπειτα από 12 ημέρες ερευνών η αστυνομία κατάφερε να εντοπίσει τον δράστη και να προχωρήσει στη σύλληψή του.

Όπως αναφέρεται στην ανάρτηση το περιστατικό συνέβη όταν ο δράστης μπήκε στον περιφραγμένο χώρο συνοδευόμενος από το σκυλί του, παρά τις προειδοποιήσεις και τις προσπάθειες της ιδιοκτήτριας του πίτμπουλ να τον εμποδίσει.

Τότε το πίτμπουλ επιτέθηκε στο σκυλί του δράστη και, σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται ο ίδιος, στην προσπάθειά του να το προστατέψει έβγαλε μαχαίρι και κατακρεούργησε μέχρι θανάτου το ζώο με 17 μαχαιριές.

Η ιδιοκτήτρια του πίτμπουλ υπέβαλε μήνυση, ενώ για το συμβάν ενημερώθηκε η φιλοζωική οργάνωση η οποία βοήθησε με τις ενέργειές της στην ταυτοποίηση του δράστη.


Ο δράστης, αναγνωρίστηκε από την ιδιοκτήτρια του πίτμπουλ και μετά τη σύλληψή του αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Η ανάρτηση της φιλοζωικής: 

Μαχαίρωσε μέχρι θανάτου πίτμπουλ σε περιφραγμένο χώρο στην Αργυρούπολη Facebook Twitter
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ