Μάγδα Φύσσα: Βάλαμε τη Χρυσή Αυγή στη φυλακή αλλά ο φασισμός υπάρχει εκεί έξω

Μάγδα Φύσσα: Βάλαμε τη Χρυσή Αυγή στη φυλακή αλλά ο φασισμός υπάρχει ακόμα εκεί έξω Facebook Twitter
Η Μάγδα Φύσσα - Πηγή: Eurokinissi.
0

Η Μάγδα Φύσσα μίλησε για τον φασισμό και τις διάφορες μορφές που παίρνει στην ελληνική κοινωνία τονίζοντας ότι αυτός είναι ακόμη παρών, παρά τη φυλάκιση ηγετικών στελεχών της νεοναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής. 

«Ναι εντάξει βάλαμε τη Χρυσή Αυγή στη φυλακή αλλά o φασισμός υπάρχει εκεί έξω. Μην ξεχνάμε τους 500.000 που τους ψηφίσανε  και διάφορες μορφές φασισμού» είπε χαρακτηριστικά. 

Στη συνέχεια, τόνισε μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ ότι «ποτέ δεν ξεχάσαμε και αυτά τα παιδιά που έχουν χαθεί με αυτόν τον τρόπο με ρατσιστικά κίνητρα, φασιστικά, γυναικοκτονίες. Γιατί ναι μεν μπορεί να μην είναι το ίδιο μια οργάνωση εγκληματική όπως αυτή που σκότωσε τον Παύλο, μπορεί να μην ήταν οργάνωση που σκότωσε τον Ζακ αλλά δεν παύει να ήταν μία δολοφονία σε δημόσια θέα από νοικοκυραίους που το είδε όλος ο ελληνικός λαός». 

Η Μάγδα Φύσσα μίλησε στο πλαίσιο του Film Festival Killah-P που διοργανώνεται φέτος με ντοκιμαντέρ και ταινίες μικρού μήκους από σχολεία και νέους από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Τον Σεπτέμβριο του 2013 στο Κερατσίνι ο αντιφασίστας μουσικός, Παύλος Φύσσας δολοφονήθηκε από το μέλος της νεοναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, Γιώργο Ρουπακιά.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ