Μαφιόζικη εκτέλεση στη Ζάκυνθο: Νεκρή μια γυναίκα - Ντυμένοι αστυνομικοί οι δράστες

Μαφιόζικη εκτέλεση στη Ζάκυνθο: Νεκρή μια γυναίκα - Ντυμένοι αστυνομικοί οι δράστες Facebook Twitter
EUROKINISSI/APXEIOY
0

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν πριν από λίγο στην περιοχή του Αγίου Σώστη Ζακύνθου, με αποτέλεσμα να πέσει νεκρή μια γυναίκα.

Σύμφωνα με το imerazante.gr, ο σύζυγός της είναι σοβαρά τραυματισμένος και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως οι δράστες που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, πλησίασαν τη μοτοσικλέτα του ζευγαριού, τράβηξαν όπλα και άνοιξαν πυρ. Οι δράστες φέρεται να ήταν ντυμένοι αστυνομικοί. 

Μαφιόζικη εκτέλεση στη Ζάκυνθο: Νεκρή μια γυναίκα - Ντυμένοι αστυνομικοί οι δράστες Facebook Twitter
imerazante
Μαφιόζικη εκτέλεση στη Ζάκυνθο: Νεκρή μια γυναίκα - Ντυμένοι αστυνομικοί οι δράστες Facebook Twitter
imerazante

 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Open, τα θύματα ήταν κάτοικοι της περιοχής. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, η γυναίκα ήταν γνωστή επιχειρηματίας του νησιού και είχε θέσει υποψηφιότητα για δημοτική σύμβουλος.

Μεγάλο κλιμάκιο αστυνομικών βρίσκεται στην περιοχή, που ψάχνει στοιχεία για τους δράστες της επίθεσης κατά των δύο ατόμων, αναζητώντας ενδεχομένως υλικό από κάμερες ασφαλείας -παρότι η περιοχή που σημειώθηκε η εκτέλεση ήταν ερημική.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΡΙΒΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

Ελλάδα / Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: Ελεύθερος ο τηλεφωνητής της ΕΛΑΣ που της είπε «το περιπολικό δεν είναι ταξί»

«Έπραξα το καθήκον μου. Δεν βρισκόμουν στο σημείο για να έχω πλήρη γνώση», υποστήριξε ο εκφωνητής της Άμεσης Δράσης που είχε μιλήσει με την Κυριακή Γρίβα
LIFO NEWSROOM
Επιχείρηση «JAD Mobile 8»: 231 κλεμμένα και πλαστογραφημένα αυτοκίνητα εντοπίστηκαν στην Ελλάδα μέσα σε 11 ημέρες

Ελλάδα / Επιχείρηση «JAD Mobile 8»: 231 κλεμμένα και πλαστογραφημένα αυτοκίνητα εντοπίστηκαν στην Ελλάδα μέσα σε 11 ημέρες

Στην Ευρώπη, κατά τη διάρκεια της ίδιας επιχείρησης εντοπίστηκαν συνολικά 462 κλεμμένα ή πλαστογραφημένα οχήματα, αριθμός αυξημένος κατά 232 σε σχέση με την περσινή χρονιά
LIFO NEWSROOM