Λάρισα: Υπό μερικό έλεγχο πυρκαγιά στα Φάρσαλα

Λάρισα: Υπό μερικό έλεγχο πυρκαγιά στα Φάρσαλα Facebook Twitter
EUROKINISSI - Φωτογραφία Αρχείου
0

Υπό μερικό έλεγχο έθεσαν οι πυροσβέστες την πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή Κοκκίνω κοντά στο Δίλοφο Φαρσάλων.

Ο αρχιπύραρχος Χρήστος Σπαθούλας, διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας, δήλωσε ότι η φωτιά έχει κάψει περίπου 300 στρέμματα δασικής έκτασης, ενώ σημείωσε πως οι δυνάμεις της πυροσβεστικής παραμένουν και επιχειρούν μέχρι την πλήρη κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Στο σημείο σύμφωνα με ενημέρωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας επιχειρούν 12 άνδρες με έξι υδροφόρα οχήματα και πεζοπόρο τμήμα με 28 πυροσβέστες.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

LiFO ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ

Ελλάδα / Μιχάλης Μαρμαρινός από Δελφούς: «Δεν υπάρχει το "εγώ" χωρίς τον συνάνθρωπο»

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου συμμετείχε μαζί με τον ομότιμο καθηγητή Κοινωνικής Ψυχιατρικής Στέλιο Στυλιανίδη και τον επικεφαλής ιατρό αποστολών στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Αστροναυτών, Αδριανό Γολέμη, σε μια συζήτηση όπου στο επίκεντρο βρέθηκαν η αποδοχή, η συμπερίληψη, η ψυχική υγεία και η αξία της συνεργασίας, στο πλαίσιο του 11ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.
THE LIFO TEAM