Λαγονήσι: Βίντεο-ντοκουμέντο από το τροχαίο με τον διευθυντή κυκλοφορίας του ΟΣΕ

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή του τροχαίου στο οποίο πέθανε ο διευθυντής κυκλοφορίας του ΟΣΕ Facebook Twitter
0

Σε βίντεο έχει καταγραφεί η στιγμή του τροχαίου δυστυχήματος που είχε χθες το μεσημέρι ο διευθυντής κυκλοφορίας του ΟΣΕ, στο 38,5 χιλιόμετρο της παραλιακής Αθηνών - Σουνίου στο Λαγονήσι, στο οποίο έχασε τη ζωή του.

Στις εικόνες που μετέδωσε το Μega, φαίνεται η μηχανή που οδηγούσε ο 66χρονος Κωνσταντίνος Χρυσάγης, με κατεύθυνση προς Σούνιο, να προσπερνά προπορευόμενο όχημα, στη συνέχεια προσκρούει στο πίσω μέρος του και να μπαίνει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας όπου συγκρούεται με ΙΧ αυτοκίνητο και τινάζεται στον αέρα από τη μοιραία σύγκρουση.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν και οι οδηγοί των δύο άλλων οχημάτων. Προανάκριση για το δυστύχημα διενεργεί το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής.

Ο Κωνσταντίνος Χρυσάγης υπηρετούσε ως διευθυντής κυκλοφορίας του ΟΣΕ, και υπ΄ευθύνη του είχε την κυκλοφορία όλου του σιδηροδρόμου, συνολικά.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΕΜΠΗ ΔΙΚΗ ΛΑΡΙΣΑ

Ελλάδα / Τέμπη: Ξεκινά αύριο η δίκη για το σιδηροδρομικό δυστύχημα - Ποιοι είναι οι 36 κατηγορούμενοι

Τουλάχιστον 230 πρόσωπα, φυσικά και νομικά, όπως συγγενείς θυμάτων, επιζώντες, Δικηγορικοί Σύλλογοι και Σωματεία, αναμένεται να παρασταθούν προς υποστήριξη της κατηγορίας
THE LIFO TEAM
ΛΕΣΒΟΣ ΤΥΡΟΚΟΜΕΙΑ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ ΑΦΘΩΔΗΣ ΠΥΡΕΤΟΣ

Ελλάδα / Λέσβος: Μικρή «ανάσα» για τους κτηνοτρόφους - Ανοιχτά έως και τη Δευτέρα τα τυροκομεία του νησιού

Η Λέσβος βρίσκεται αντιμέτωπη με μια σοβαρή κρίση στον πρωτογενή τομέα, καθώς η διακοπή παραλαβής γάλακτος λόγω του αφθώδους πυρετού έχει οδηγήσει εκατοντάδες κτηνοτρόφους σε απόγνωση, με χιλιάδες λίτρα να μένουν αδιάθετα
THE LIFO TEAM