La Casa de Papel: Στην Αθήνα ο τηλεoπτικός «Berlin» [ΕΙΚΟΝΑ]

La Casa de Papel: Στην Αθήνα ο τηλεoπτικός «Berlin» [ΕΙΚΟΝΑ] Facebook Twitter
Youtube
0

Στο κέντρο της Αθήνας για καφέ βρέθηκε ο τηλεοπτικός Berlin, του Casa De Papel.

Ο Ισπανός ηθοποιός, Πέδρο Αλόνσο, πόζαρε με εργαζόμενη του καφέ για μία φωτογραφία, την οποία ανάρτησαν στη συνέχεια οι υπεύθυνοι στα social media.

Ο κακός του Casa de Papel, της σειράς που άλλαξε τα δεδομένα στο Netflix, ωστόσο δεν είναι ο μόνος που βρέθηκε τις τελευταίες μέρες στην Ελλάδα για τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Πριν λίγες ημέρες η Ντέμι Μουρ και η κόρη της βρέθηκαν στο Κολωνάκι ενώ ο Τζάστιν Μπίμπερ με την σύζυγό του, ο Μάτζικ Τζόνσον και ο Τζεφ Μπέζος απολαμβάνουν τα ελληνικά νησιά.

Και αυτοί είναι μόνο όσοι έχουν έρθει για διακοπές. Γιατί υπάρχουν και εκείνοι που βρίσκονται στη χώρα για δουλειά. Χαρακτηριστικά παραδείγματα ο Αντόνιο Μπαντέρας στην Θεσσαλονίκη και ο Ντάνιελ Κρέγκ στο Πόρτο Χέλι. 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καλλιθέα: «Η γυναίκα ούρλιαζε για αρκετά λεπτά» - Το χρονικό της τραγωδίας με την 7χρονη Αγγελική

Ελλάδα / Καλλιθέα: «Η γυναίκα ούρλιαζε για αρκετά λεπτά» - Το χρονικό της τραγωδίας με την 7χρονη Αγγελική

Η 37χρονη θεία συνελήφθη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια και παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου - «Έχασα το παιδί μου!» φώναζε με λυγμούς η μητέρα της
LIFO NEWSROOM