Κυψέλη: Μητέρα δολοφόνησε τον 7χρονο γιο της και τον έκρυψε στο μπαλκόνι για 5 χρόνια

Κυψέλη: Μητέρα δολοφόνησε τον 7χρονο γιο της και τον έκρυψε στο μπαλκόνι για 5 χρόνια Facebook Twitter
0

Στη σύλληψη της μητέρας ενός 7χρονου παιδιού που εντοπίστηκε δολοφονημένο, και ενός άνδρα προχώρησε η αστυνομία, στην Κυψέλη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η γυναίκα δολοφόνησε μαζί με τον σύντροφό της το παιδί πριν από περίπου πέντε χρόνια, και έκρυψε το πτώμα σε εργαλειοθήκη, στο μπαλκόνι του σπιτιού τους στην Κυψέλη. 

Οι δύο δράστες φέρεται να έχουν ήδη ομολογήσει το έγκλημα, το οποίο σημειώθηκε τον Ιανουάριο του 2017 και αναμένεται να οδηγηθούν στην Εισαγγελία.

Η εξαφάνιση του αγοριού είχε αναφερθεί πριν από πέντε χρόνια, με την μητέρα, τότε, να ισχυρίζεται ότι το παιδί έχει επισκεφθεί στον πατέρα του στην Πολωνία. Ωστόσο, ο ισχυρισμός της δεν έπεισε τις αρχές που συνέχισαν να ερευνούν την υπόθεση ως τη διαλεύκανσή της. 

Ο άνδρας ισχυρίστηκε ότι την μέρα θανάτου του παιδιού, ο ανήλικος δήθεν αντιδρούσε στην «τιμωρία που του είχε βάλει προκειμένου όπως να φτιάξει ο χαρακτήρας του». Άφησε το παιδί νηστικό και το υποχρέωνε να μένει όρθιο. Όταν εκείνο διαμαρτυρήθηκε, ο άνδρας φέρεται να του έκλεισε το στόμα με μονωτική ταινία με τη μητέρα παρούσα. 

Το ζευγάρι των συλληφθέντων ισχυρίστηκε πως άφησαν το παιδί μόνο του σε αυτή την κατάσταση και όταν επέστρεψαν το βρήκαν νεκρό. Τοποθέτησαν το πτώμα στη σοφίτα και την σφράγισαν με σανίδες. Δήλωσαν την εξαφάνισή του στις αρχές και έλεγαν σε όλους πως το παιδί είχε πάει στον πατέρα του στην Πολωνία. 

Όταν έφυγαν από το σπίτι που έγινε ο φόνος, έβαλαν τα λείψανα του παιδιού σε ένα κουτί και το έπαιρναν παντού μαζί τους για να μην το ανακαλύψουν οι αρχές. Το κουτί έχει αποσταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ