Κώστας Βαξεβάνης: Ξεκίνησε η απολογία του δημοσιογράφου για την υπόθεση της Novartis

Κώστας Βαξεβάνης: Ξεκίνησε η απολογία του δημοσιογράφου για την υπόθεση της Novartis	Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Eurokinissi
0

Άρχισε σήμερα την κατάθεσή του ο εκδότης και δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης, ενώπιον της ανακρίτριας του Ειδικού Δικαστηρίου περί ευθύνης υπουργών Κωνσταντίνας Αλεβιζοπούλου, η οποία χειρίζεται την υπόθεση της Novartis.

Η απολογία του κ. Βαξεβάνη δεν αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα αλλά θα συνεχιστεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δημοσιογράφος αναμένεται να αποκαλύψει ενώπιον της ανακρίτριας τις «πηγές» των επίμαχων δημοσιευμάτων του. Συνοδευόμενος από τους συνηγόρους του Ιωάννη Μαντζουράνη και Βασίλη Καπερνάρο, προσήλθε στην ανακρίτρια ο κ. Βαξεβάνης, ο οποίος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της συνέργειας σε κατάχρηση εξουσίας, της συνέργειας σε παράβαση καθήκοντος κατά συρροή και της εγκληματικής οργάνωσης-συμμορίας.

«Η αμεροληψία του δικαστή είναι συνταγματικό καθήκον του, η δικαστική ανεξαρτησία όμως είναι διαρκές ζητούμενο, που κρίνεται κάθε φορά από τις πράξεις και παραλείψεις του δικαστή. Σήμερα άρχισε η αποδόμηση ενός κατηγορητηρίου, που κατασκευάστηκε με πολιτική εκδικητικότητα και εμπάθεια και γι' αυτό κακοποιεί την αλήθεια αγνοώντας ή και παραποιώντας κρίσιμα έγγραφα της δικογραφίας. Ωστόσο η αλήθεια και θα αποκαλυφθεί και θα εκδικηθεί τους βιαστές της» ανέφερε ο κ. Μαντζουράνης. 

Με πληροφορίες ΑΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ