Κορωνοϊός: Μέτρα σε Καστοριά, Ξάνθη, Δράμα - Παράταση σε άλλες 5 περιοχές

Κορωνοϊός: Απαγόρευση κυκλοφορίας τα ξημερώματα σε Καστοριά, Ξάνθη, Δράμα - Παράταση μέτρων σε άλλες 5 περιοχές Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Στο «κόκκινο»- επίπεδο 4- του επιδημιολογικού χάρτη του κορωνοϊού εντάσσονται όπως αναμενόταν η Καστοριά, η Ξάνθη και η Δράμα, στις οποίες θα επιβληθεί αυτομάτως μίνι lockdown με απαγόρευση κυκλοφορίας τα ξημερώματα. 

Από τις 06:00 της Παρασκευής (24/9), έως και την ίδια ώρα την 1η Οκτωβρίου, οι περιφερειακές ενότητες Καστοριάς, Ξάνθης και Δράμας εντάσσονται στο επίπεδο 4 του επιδημιολογικού χάρτη. 

Παράλληλα, παρατείνονται τα μέτρα τοπικού χαρακτήρα στις περιφερειακές ενότητες Πιερίας, Ημαθίας, Πέλλας, Καβάλας και Αργολίδας, μετά την εκ νέου αξιολόγηση των επιδημιολογικών δεδομένων από την επιτροπή των λοιμωξιολόγων και την Εθνική Επιτροπή Προστασίας της Δημόσιας Υγείας για τον κορωνοϊό. 

Επίσης, η περιφερειακή ενότητα Ευρυτανίας εντάσσεται στο «πορτοκαλί», το επίπεδο 3 του επιδημιολογικού χάρτη. 

Τα μέτρα που ισχύουν στο επίπεδο 4 (κόκκινο): 

  • Απαγόρευση κυκλοφορίας από 01:00 το βράδυ έως 06:00 το πρωί, με εξαίρεση λόγους εργασίας και σοβαρούς λόγους υγείας.
  • Απαγόρευση μουσικής καθ’ όλο το εικοσιτετράωρο σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και ψυχαγωγίας.

Κορωνοϊός: Στο «κόκκινο» Καστοριά, Ξάνθη, Δράμα- Παράταση μέτρων για 5 περιοχές Facebook Twitter

Παράλληλα, υπενθυμίζεται ότι σε όλη τη χώρα απαγορεύεται η διενέργεια οποιασδήποτε μορφής εκδηλώσεων έναντι οποιασδήποτε μορφής ανταλλάγματος, με φυσική παρουσία πλήθους άνω των 20 ατόμων σε ιδιωτικό, μη επαγγελματικό χώρο. 

Το διοικητικό πρόστιμο σε περίπτωση παράβασης ανέρχεται από 50.000 έως 200.000 ευρώ για τον μισθωτή ή παραχωρησιούχο του ιδιωτικού, μη επαγγελματικού χώρου, στον οποίο έλαβε χώρα η εκδήλωση. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ