Κορωνοϊός στην Ελλάδα: 438 νέα κρούσματα και 11 θάνατοι σε 24 ώρες

Κορωνοϊός στην Ελλάδα: 438 νέα κρούσματα και 11 θάνατοι σε 24 ώρες Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Συνολικά 438 νέα κρούσματα κορωνοϊού καταγράφηκαν στην Ελλάδα τις προηγούμενες 24 ώρες, ενώ μέσα στο ίδιο χρονικό διάστημα έχασαν τη ζωή τους 11 άνθρωποι.

Από τα νέα κρούσματα που κατέγραψε ο ΕΟΔΥ, τα 62 συνδέονται με γνωστές συρροές και 42 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Την ίδια ώρα, 85 ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι τα 66 έτη και πρόκειται για 26 γυναίκες (30,6%) και 59 άνδρες. To 94,1% των διασωληνωμένων έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 

Κορωνοϊός στην Ελλάδα: 438 νέα κρούσματα και 11 θάνατοι σε 24 ώρες Facebook Twitter

Πλέον, ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων κορωνοϊού στην Ελλάδα είναι 25.802, εκ των οποίων το 55,6% άνδρες, ενώ ο τραγικός απολογισμός έφτασε τους 520 νεκρούς. Τα 3.560 από τα κρούσματα (13,8%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 10.337 (40,1%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Κορωνοϊός στην Ελλάδα: 438 νέα κρούσματα και 11 θάνατοι σε 24 ώρες Facebook Twitter

Σε ό,τι αφορά τους 520 ανθρώπους που έχουν χάσει τη ζωή τους έως τώρα, οι 197 ήταν γυναίκες (37,9%). Η διάμεση ηλικία των θανόντων ήταν τα 79 έτη και το 96,2% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πανελλήνιες 2025: Τα έξι βασικά βήματα για τη σωστή συμπλήρωση του Μηχανογραφικού

Ελλάδα / Πανελλήνιες 2025: Τα έξι βασικά βήματα για τη σωστή συμπλήρωση του Μηχανογραφικού

Η συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου κάθε άλλο παρά τυπική διαδικασία μπορεί να χαρακτηριστεί, αφού μπορεί να είναι καθοριστικής σημασίας για το τελικό αποτέλεσμα εισαγωγής στη μεταλυκειακή εκπαίδευση ενός υποψηφίου
LIFO NEWSROOM
Τροχαίο με λεωφορεία στη Βούλα: Φρουρούμενη νοσηλεύεται η 55χρονη οδηγός - 14 επιβάτες παραμένουν στα νοσοκομεία

Ελλάδα / Τροχαίο με λεωφορεία στη Βούλα: Φρουρούμενη νοσηλεύεται η 55χρονη οδηγός - 14 επιβάτες παραμένουν στα νοσοκομεία

Έξι παιδιά νοσηλεύονται στο Παίδων, δύο ενήλικες στο «Γεννηματάς», τρεις στο «Ασκληπιείο» και δύο στο ΚΑΤ, μεταξύ αυτών και μία 32χρονη πολυτραυματίας
LIFO NEWSROOM