Κορωνοϊός: Ποιες περιοχές της Ελλάδας καταγράφουν τα περισσότερα κρούσματα

Κορωνοϊός: Ποιες περιοχές της Ελλάδας καταγράφουν τα περισσότερα κρούσματα Facebook Twitter
Κορωνοϊός: Ποιες περιοχές καταγράφουν τα περισσότερα κρούσματα (Eurokinissi)
0

Στο «κόκκινο» παραμένουν αρκετές περιοχές της χώρας με τα κρούσματα του κορωνοϊού να βρίσκονται σε υψηλά νούμερα παρά το lockdown.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε χθες ο ΕΟΔΥ, στη χώρα καταγράφηκαν 2.186 κρούσματα τις τελευταίες 24ώρες με τους θανάτους να ανέρχονται σε 89 και τους διασωληνωμένους ασθενείς να σημειώνουν αρνητικό ρεκόρ στους 613.

Υψηλά νούμερα καταγράφει η Αττική με 375 νέα κρούσματα και η Θεσσαλονίκη με 453, αντίστοιχα.

Ωστόσο και άλλες περιοχές της χώρας βρίσκονται στο «κόκκινο».

Ειδικότερα, μεγάλη διασπορά παρατηρείται επίσης στις περιφερειακές ενότητες Δράμας, Ημαθίας, Λάρισας, Πέλλας, Πιερίας και Καβάλας ενώ αυξημένα είναι τα κρούσματα και στις Σέρρες.

Αναλυτικότερα, η Λάρισα συνεχίζει να έχει τριψήφιο αριθμό κρουσμάτων με 129 νέες μολύνσεις, όπως και η Πέλλα  με 115.

Ακολουθεί η Ημαθία με 86, η Πιερία με 71, η Δράμα με 70, η Καβάλα με 65, η Ξάνθη με 59, τα Τρίκαλα με 57 και οι Σέρρες με 54. 

Επιβαρυμμένο φορτίο και στον Έβρο με 49 κρούσματα, στη Φλώρινα με 46 και στη Ροδόπη με 40.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καύσωνας: Απαγόρευση delivery και εξωτερικών εργασιών το Σάββατο από 12:00 έως 16:00 στην Αττική

Ελλάδα / Καύσωνας: Απαγόρευση delivery και εξωτερικών εργασιών το Σάββατο από 12:00 έως 16:00 στην Αττική

Έκτακτα μέτρα προστασίας για εργαζομένους στον ιδιωτικό τομέα ανακοίνωσε το Υπουργείο Εργασίας λόγω των επικίνδυνα υψηλών θερμοκρασιών. Πρόστιμα 2.000 ευρώ για παραβάσεις.
LIFO NEWSROOM
Ρόδος: Η κατάθεση 31χρονης για σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα της – «Με βίαζε τρεις φορές την ίδια μέρα»

Ελλάδα / Ρόδος: Η κατάθεση 31χρονης για σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα της – «Με βίαζε τρεις φορές την ίδια μέρα»

Η 31χρονη κατέθεσε – παρουσία ψυχολόγου – πως έπεσε πρώτη φορά θύμα σεξουαλικής επίθεσης από τον πατέρα της όταν ήταν 16 ετών και ζούσαν μαζί στο σπίτι της γιαγιάς της, έπειτα από τον χωρισμό των γονιών της
LIFO NEWSROOM
Δίκη Γρίβα: «Περίμενα ότι θα αυτοκτονούσε, όχι ότι θα σκότωνε» - Ενταση στην αίθουσα με τους γονείς του θύματος

Ελλάδα / Δίκη Γρίβα: «Περίμενα ότι θα αυτοκτονούσε, όχι ότι θα σκότωνε» - Ενταση στην αίθουσα με τους γονείς του θύματος

Ολοκληρώθηκε η εξέταση των μαρτύρων στη δίκη για τη γυναικοκτονία της Κυριακής Γρίβα, με τους γονείς της να ξεσπούν εναντίον του κατηγορούμενου
LIFO NEWSROOM
ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΦΕΝΕΟ

Ελλάδα / Φωτιά στον Φενεό: «Η σημαντικότερη μέχρι στιγμής οικολογική καταστροφή της φετινής αντιπυρικής περιόδου»

Τα αίτια της φωτιάς στον Φενεό - Τα 5.950 από τα 11.460 στρέμματα που κάηκαν, αφορούν δασικό είδος χωρίς δυνατότητα φυσικής αναγέννησης μετά από πυρκαγιά - Δείτε χάρτες
LIFO NEWSROOM