Κορωνοϊός: Κατέληξε 79χρονος από τον οίκο ευγηρίας στο Ασβεστοχώρι - Στους 269 οι νεκροί

Κορωνοϊός: Κατέληξε 79χρονος από τον οίκο ευγηρίας στο Ασβεστοχώρι - Στους 269 οι νεκροί Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
0

Στους 269 ανέρχονται πλέον οι νεκροί από κορωνοϊό στην Ελλάδα καθώς ένας ακόμη ηλικιωμένος, από τον οίκο ευγηρίας στο Ασβεστοχώρι Θεσσαλονίκης, κατέληξε. 

Ο άνδρας, 79 ετών, που έπασχε από υποκείμενα νοσήματα, νοσηλεύοταν στην μονάδα COVID του νοσοκομείου «Παπανικολάου», απεβίωσε στις 2:46 τα ξημερώματα. Πρόκειται για τον 19ο νεκρό που προέρχεται από τον συγκεκριμένο οίκο ευγηρίας.


Χθες ανακοινώθηκε ο θάνατος δύο ακόμα φιλοξενούμενων στη συγκεκριμένη δομή, ενός 66χρονου, που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» και μίας 87χρονης που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Ιπποκράτειο» της Θεσσαλονίκης

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΟΡΩΠΙ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ 40ΧΡΟΝΗΣ

Ελλάδα / Ξυλοδαρμός 40χρονης στο Κορωπί: «Δεν θυμάμαι εάν συνέβη, έχουμε σχέση αγάπης» λέει το θύμα

Χαρακτήρισε «λάθος» τη σύλληψη του συντρόφου της και υποστηρίζει πως μπορεί να την χτύπησαν οι γείτονες - «Μπορεί να γύρισε σπίτι και να με βρήκε αλλά δεν νομίζω ότι ήταν εκείνος που μου επιτέθηκε»
LIFO NEWSROOM