Κορωνοϊός: Κατέληξε 74χρονος στη Μυτιλήνη - 283 οι νεκροί στην Ελλάδα

Κορωνοϊός: Κατέληξε 74χρονος στη Μυτιλήνη - 283 οι νεκροί στην Ελλάδα Facebook Twitter
EUROKINISSI/APXEIOY
0

Άλλο ένα άτομο, το τρίτο τις τελευταίες ώρες, έχασε τη ζωή του από κορωνοϊό, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των θυμάτων της πανδημίας στα 283. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρόκειται για 74χρονο που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης από τις 15 Αυγούστου και έπασχε από υποκείμενα νοσήματα. 

Σύμφωνα με το lesvospost είναι το όγδοο θύμα του κορωνοϊού στη Λέσβο.

Υπενθυμίζεται πως κατά τη διάρκεια της νύχτας, ακόμη δύο ασθενείς, μια 92χρονη και μια 75χρονη, κατέληξαν στη Θεσσαλονίκη. Και οι δύο προέρχονταν από οίκους ευγηρίας όπου καταγράφηκαν δεκάδες κρούσματα. 

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση του ΕΟΔΥ, το απόγευμα του Σαββάτου, τα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα ανέρχονται πλέον σε 11.386.

Ο τελευταίος ημερήσιος απολογισμός ήταν 187 νέες μολύνσεις, από τις οποίες οι 68 καταγράφηκαν στην Αττική.

Από τις περιπτώσεις κορωνοϊού που έχουν εντοπιστεί στη χώρα μας έως τώρα, οι 2.219 μολύνσεις (19,5%) θεωρούνται σχετιζόμενες με ταξίδι από το εξωτερικό και οι 4.970 (43,7%) σχετίζονται με ήδη γνωστό κρούσμα, σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΟΔΥ.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ΕΛΛΑΔΑ ΝΗΣΙΑ ΛΙΣΤΑ

Ελλάδα / Ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο ψήφισαν τις 20 καλύτερες χώρες: Τα 2 μέρη που ξεχωρίζουν στην Ελλάδα

Τα αποτελέσματα των Condé Nast Traveler Readers’ Choice Awards 2025, όπου ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο ψήφισαν τις χώρες που ξεχώρισαν για την αυθεντικότητα, τον πολιτισμό, τη βιωσιμότητα και την αίσθηση σύνδεσης που προσφέρουν
THE LIFO TEAM
Εργατικά ατυχήματα: Θλιβερό ρεκόρ τριετίας το 2025

Ρεπορτάζ / Εργατικά ατυχήματα: Θλιβερό ρεκόρ τριετίας το 2025

Το τραγικό εργατικό δυστύχημα στα Τρίκαλα επαναφέρει με ένταση τη συζήτηση για την ασφάλεια στους χώρους εργασίας. Ποιες είναι οι χρόνιες αδυναμίες πρόληψης και ελέγχου που κοστίζουν ανθρώπινες ζωές και τι αναφέρει ανεξάρτητη έρευνα που καταγράφει τρομακτικό ρεκόρ θανάτων σε χώρους εργασίας το 2025.
ΝΤΙΝΑ ΚΑΡΑΤΖΙΟΥ