Στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου «Σωτηρία» νοσηλεύεται ο Γιώργος Τράγκας, που νοσεί από κορωνοϊό. 

 

Ο δημοσιογράφος είχε κάνει γνωστό πριν από λίγες ημέρες, με ανάρτησή του, ότι νοσεί από κορωνοϊό και πως είναι σε καραντίνα με τη σύζυγό του, Μαρία Καρρά. 

 

Χθες, ο κ. Τράγκας εισήχθη στο νοσοκομείο «Σωτηρία», καθώς «αισθάνθηκε σημαντική επιβάρυνση από τα συμπτώματα της Covid-19», σύμφωνα με ανάρτηση που έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κ.ΕΛ.ΑΝ, Πάρις Κουρτζίδης. Αρχικά, αργά το βράδυ του Σαββάτου ο δημοσιογράφος σε ανάρτησή του έγραφε ότι ο κ. Τράγκας διασωληνώθηκε και ότι καλείται να δώσει «ιδιαίτερα κρίσιμη» μάχη. 

 

Όμως, στη συνέχεια διέγραψε τη συγκεκριμένη ανάρτηση και σε νεότερο tweet σήμερα το πρωί αναφέρει ότι ο κ. Τράγκας υποστηρίζεται μόνο από οξυγόνο και πως η πορεία της υγείας του είναι ικανοποιητική. 

 

«Ο Γιώργος Τράγκας τελικά χρειάστηκε να διασωληνωθεί. Η μάχη που πλέον καλείται να δώσει είναι ιδιαίτερα κρίσιμη και εξαιρετικά σκληρή! Μέχρι σήμερα έχει αποδείξει ότι βρίσκει πάντα τον τρόπο για να βγαίνει, ακόμη κι από τέτοιες μάχες, νικητής. Έτσι ευχόμαστε να γίνει και τώρα!», ανέφερε η αρχική ανάρτηση, που διέγραψε ο κ. Κουρτζίδης.

 

«Ο πρόεδρος του Κ.ΕΛ.ΑΝ., Γιώργος Τράγκας, παραμένει στη ΜΕΘ του νοσοκομείου "Σωτηρία" και υποστηρίζεται μόνο με οξυγόνο. Η πορεία της υγείας του κρίνεται ικανοποιητική», έγραψε στη νεότερη ανάρτηση που έκανε το πρωί της Κυριακής.