Κομοτηνή: Στο νοσοκομείο διαιτητής από κεραυνό που επηρέασε την ενδοεπικοινωνία

Κομοτηνή: Στο νοσοκομείο διαιτητής από κεραυνό που επηρέασε την ενδοεπικοινωνία Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Eurokinissi
0

Στο Νοσοκομείο μεταφέρθηκε διαιτητής έπειτα από πτώση κεραυνών, κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα στην Κομοτηνή όπου διεξαγόταν το παιχνίδι για την 13η αγωνιστική του πρώτου ομίλου της Γ´ Εθνικής μεταξύ Πανθρακικού και ΑΕ Εύοσμου.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στο δεύτερο ημίχρονο λόγω κακοκαιρίας σημειώθηκε δυνατή βροχόπτωση και μετά το 70′ λεπτό της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης ξεκίνησαν να πέφτουν αστραπές και βροντές. Ένας κεραυνός που έπεσε είχε ως αποτέλεσμα την προσωρινή διακοπή της αναμέτρησης. Σε εκείνο το χρονικό σημείο το ηλεκτρικό φορτίο ενός κεραυνού που έπεσε κοντά στο γήπεδο, φαίνεται ότι επηρέασε το σύστημα ενδοεπικοινωνίας του διαιτητή Τάσου Φιλιππίδη από την Ορεστιάδα, με αποτέλεσμα να αισθανθεί προσωρινά αδιαθεσία με τον ίδιο να γονατίζει από τον δυνατό θόρυβο που είχε στο αυτί του.

Συνέχισε όμως το παιχνίδι και το ολοκλήρωσε, αφού δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες, σφυρίζοντας τη λήξη του στο 88’. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, μεταφέρθηκε προληπτικά  στο νοσοκομείο Κομοτηνής με ασθενοφόρο όπου του έγιναν κάποιες ακτινολογικές και καρδιολογικές εξετάσεις οι οποίες δεν έδειξαν ευτυχώς κάποιο πρόβλημα.

Τελικά ο διαιτητής αναχώρησε μαζί τους βοηθούς του προς την Ορεστιάδα.

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες, το σύστημα ενδοεπικοινωνίας που προκάλεσε το πρόβλημα δεν δημιουργήθηκε από την πτώση κάποιου κεραυνού μέσα στο γήπεδο, διαφορετικά το συμβάν θα είχε πάρει διαφορετική τροπή, τόσο για τον ίδιο όσο και για τους παίκτες των δυο ομάδων.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σπίτι «στη σκιά» της Ακρόπολης πωλείται για 9.5 εκατομμύρια ευρώ

Ελλάδα / Σπίτι «στη σκιά» της Ακρόπολης πωλείται για 9.5 εκατομμύρια ευρώ

Η τοποθεσία του προσφέρει άμεση πρόσβαση στο σημαντικότερο μνημείο της χώρας, ενώ ταυτόχρονα παραμένει προφυλαγμένο από την έντονη τουριστική κίνηση, δημιουργώντας ένα απρόσμενα ήσυχο περιβάλλον
LIFO NEWSROOM
ΡΟΔΟΣ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΑ

Ελλάδα / Ρόδος: Με χειροβομβίδα του 1967 σκοτώθηκε ο 19χρονος, σύμφωνα με εμπειρογνώμονα της οικογένειας

Ο εμπειρογνώμονας της οικογένειας μίλησε για το συμβάν στη Ρόδο με τον νεκρό 19χρονο - Ξεκαθάρισε πως οι κανονισμοί του ΝΑΤΟ απαιτούν αυστηρές συνθήκες φύλαξης για τις χειροβομβίδες
LIFO NEWSROOM