Κυκλοφοριακό κομφούζιο και καθυστερήσεις σημειώνονται και σήμερα στην Αθήνα και τα προάστια της πρωτεύουσας, καθώς στα ήδη υφιστάμενα προβλήματα ήρθαν να προστεθούν και οι καταστροφές στο οδικό δίκτυο από την κακοκαιρία Μπάλος. 

 

Μποτιλιάρισμα σημειώνεται από νωρίς παρατηρείται στον Κηφισό, την Κηφισίας καθώς και στην οδό Καποδιστρίου μετά την καθίζηση του οδοστρώματος στην Παπανικολή από την νεροποντή. Στον Κηφισό, οι καθυστερήσεις είναι μεγάλες τόσο στην άνοδο όσο και στην κάθοδο ανά τμήματα ενώ το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στην Μεταμόρφωση (άνοδο) και από την Αχαρνών (στην καθόδο). 

 

Στην Κηφισίας το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται από το Μαρούσι έως τη Φιλοθέη, στην κάθοδο προς Αθήνα.Στην Αττική Οδό σημειώνονται καθυστερήσεις στην έξοδο για Λαμία, στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

 

Παράλληλα, πιο αργά κινούνται τα οχήματα στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο, από τον κόμβο Μεταμόρφωσης έως τον κόμβο Κηφισίας και από τον κόμβο Φυλής έως τον κόμβο της Κηφισίας. Στο ρεύμα προς Ελευσίνα από τον κόμβο Πεντέλης έως τον κόμβο Κηφισίας.


Στην περιφερειακή Υμηττού επίσης σημειώνονται καθυστερήσεις.