BAΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ

Κολωνός: «Ο Μίχος έχει εξαφανίσει ένα κινητό με στοιχεία ανδρών» καταγγέλλει η θεία της 12χρονης

Κολωνός- Υπόθεση 12χρονης: «Ο Μίχος έχει εξαφανίσει ένα κινητό με στοιχεία ανδρών» καταγγέλλει η θεία της Facebook Twitter
0

Η θεία της 12χρονης από το Κολωνό, που πρώτη ανακάλυψε την κακοποίηση της ανιψιάς της από τον Ηλία Μίχο, καταγγέλλει μεταξύ άλλων ότι ο κατηγορούμενος έχει εξαφανίσει το κινητό με τα στοιχεία των άλλων ανδρών, στους οποίου εξέδιδε τη μικρή.

Η γυναίκα μίλησε αποκλειστικά στο Mega για πρώτη φορά και αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι «To τηλέφωνο που είχε τα περισσότερα στοιχεία αυτός, δεν του το βρήκανε. Γιατί όταν ένα μήνα τον αφήνεις έξω, ενώ εμείς τον είχαμε προειδοποιήσει, χωρίς να γνωρίζουμε βέβαια τι έπρεπε να γίνει, επάνω στην σύγχυση, το εξαφάνισε αυτό το τηλέφωνο που έκανε τις τηλεφωνικές επικοινωνίες, που πήγαινε το παιδί στα σπίτια.

Στην μαρτυρία της ανέφερε ακόμα ότι «Υπάρχουν πάρα πολλοί εκεί έξω, υπάρχουν και άλλοι μάλλον, για να μην πω πάρα πολλοί, οι οποίοι δεν έχει γίνει τίποτα με αυτούς»

»Το παιδί ήξερε ακριβώς τα τηλέφωνα του, λείπει λέει ένα τηλέφωνο που δεν του βρήκανε, το οποίο μ’ αυτούς μιλούσε που πήγαινε στα σπίτια, αν δεν βρούνε λοιπόν αυτό το τηλέφωνο, ή αν δεν μπορεί η τηλεφωνική (εταιρεία) γιατί δεν ξέρω τι γίνεται με αυτά, να βρει χωρίς συσκευή με ποιους μιλούσε ο κύριος, δεν θα βρει ποτέ αυτούς που πήγαν στα σπίτια.» επισήμανε.

Επέμεινε δε, ότι υπάρχουν και άλλα άτομα. «Υπάρχουν και άλλα άτομα, σε ένα τηλέφωνο που βρήκανε της μικρής που ήταν σπασμένο, η μικρή μου είπε ότι: «εκεί θεία υπάρχουν και άλλοι» και λέει είχε κάνει δύο φορές επαναφορά και της είπανε από την αστυνομία ότι δεν μπορούν ίσως να βρούνε τα στοιχεία. Έναν hacker να βάλεις, θα στα βρει όλα και επαναφορά να έχεις κάνει, δεν μπορεί να χάνονται όλα», αποκάλυψε.

«Είχε κάνει λέει δύο φορές επαναφορά και ότι υπάρχουν πάρα πολλά ονόματα σε εκείνο το τηλέφωνο. Εγώ θέλω ειλικρινά σας μιλάω, να πιαστεί και ο τελευταίος, δεν θέλω να την γλιτώσει κανείς από αυτό το πράγμα. Θέλω να πάρουν αυτό που τους αξίζει, όπως καταστρέψανε εμένα, το παιδί, να καταστραφεί όλη τους η ζωή, να μην μπορούν να ξανακυκλοφορήσουν έξω και όχι να φοβάται το παιδί και να είναι με τις κουκούλες για να βγει έξω», κατέληξε.

Η θεία περιέγραψε πώς κατάλαβε ότι κάτι συμβαίνει και οδήγησε στην αποκάλυψη της υπόθεσης.

«Φοράει όλη την ώρα μία κουκούλα φοβάται να βγει έξω και στο Χαμόγελο του Παιδιού, 2 μήνες αρνούνταν να βγει έξω. Αυτό που είδα εγώ το βράδυ γιατί μου έκανε και πυρετό και δεν το περίμενα τόσο καταλάβατε, γιατί εδώ πάντα χαιρόταν όταν ερχόταν, δεν περίμενα τόσο τραγική κατάστασής δεν μπορώ θεία να κοιμηθώ βλέπω συνέχεια αυτόν μπροστά μου θέλω την μαμά», λέει αρχικά.

Πρόσθεσε δε ότι «Εγώ την είχα και το Πάσχα εδώ την είχα ένα μήνα δεν κατάλαβε ο νονός ο φίλος μου κανένας μας τίποτα βλέπαμε ένα κανονικό παιδί το οποίο βέβαια επειδή μπήκε στην εφηβεία και τώρα αδιαθέτησε η μικρή λέγαμε ίσως να έχει λίγο παραπάνω νεύρα.

»Όταν είδα τα βίντεο εγώ σκεφτείτε ψυχολογικά ήμουνα τρεις μέρες δεν μπορούσα να κοιμηθώ έβλεπα εγώ εφιάλτες και τι έβλεπα».

«Δεν είναι και μόνο αυτό το παιδί είναι όλα τα παιδιά είναι και τα μωρά είναι και τα άλλα τα παιδιά και τα μεγάλα. Όλα υποφέρουνε από αυτό το πράγμα. Είναι δυνατόν να συλλαμβάνεις μία μάνα πάμπτωχη δηλαδή τι φοβόσουνα να πάει πού στην Αυστραλία; Θα άφηνε ποτέ τα παιδιά της; Γιατί έχει τρέλα με τα παιδιά» είπε μεταξύ άλλων.

Η θεία της 12χρονης μίλησε και για τη στιγμή που από όπου ξεκίνησαν όλα.

«Εγώ έβλεπα. Ας πούμε της έλεγα είμαστε διακοπές, το έλεγα όμως πολύ χαλαρά δεν καταλάβαινα κάτι άλλο. Είμαστε διακοπές γιατί είσαι συνέχεια στο τηλέφωνο, παίζω θεία παιχνίδια παίζω παιχνίδια (μου έλεγε) και κάποια στιγμή απλώς κράταγε γιατί ήταν ένα σπασμένο τηλέφωνο τα κράταγε και τα δύο στα χέρια της τής το έκανα τελείως για πλάκα δηλαδή Τα τραβάω από τα χέρια μου έτσι ότι "αμάν ρε με αυτά τα τηλέφωνα" και εκεί είδα την αντίδραση του παιδιού. Είδα πανικό είδα φόβο.

Όπως είπε από την αντίδραση εκείνη του παιδιού ξεκίνησαν όλα, από το βλέμμα του. «Από την αντίδραση και ότι μου κλείδωσε το τηλέφωνο. Όπως το πήρα εγώ στο χέρι μου, σηκώθηκε απότομα ενώ βλέπω εγώ αυτουνού το μήνυμα, μού το κλειδώνει», είπε.

Σημείωσε δε ότι η 12χρονη είναι ακόμα σε σοκ και κλαίει όλη μέρα, ενώ έχει ανάγκη για στήριξη από ειδικούς, «καθώς ως τώρα η στήριξη που έχει από ψυχολόγους είναι ανύπαρκτη».

Η θεία της 12χρονης κατήγγειλε επίσης ότι «δεν έχουμε κανέναν ψυχολόγο και καμία υποστήριξη να μας πουν έστω πως θα φερθούμε. Είναι τραγικό αυτό το ότι έχει αφεθεί ένα παιδί σ΄ αυτή την κατάσταση και να ξέρει κιόλας. Μιλάει τώρα με την μαμά της -με παίρνει εμένα τηλέφωνο-αλλά δεν διανοείστε τώρα δεν μπορώ να σας το εξηγήσω».

«Και ενώ το έλεγαν στα κανάλια ότι έχει ψυχολόγο έλεγα "τι λένε παναγία μου" και ξέρετε ποια ήταν η απάντηση τους και τι είπανε στην εισαγγελέα, γιατί η εισαγγελέας ήταν φοβερή και σαν άνθρωπος είχε μείνει άναυδη. Όταν της είπα ότι το παιδί δεν έχει ψυχολογική υποστήριξη τους πήρε η ίδια τηλέφωνο. Τής είπαν ότι δεν μπορούσαν από τον νόμο γιατί λέει το παιδί για να δίνει τις καταθέσεις θα έπρεπε να είναι ανέπαφο από ψυχολογική υποστήριξη. Να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο δηλαδή αυτά είναι ανεπίτρεπτα», συνέχισε.

Στη συνέχεια της συνέντευξής της η θεία της 12χρονης εξομολογήθηκε ότι η μικρή δεν κοιμάται, κλαίει συνέχεια και είναι σε χάλια κατάσταση.

«Δεν διανοείστε τώρα εγώ νόμιζα ότι τώρα εντάξει θα τα καταφέρουμε, δεν κοιμάται. Το βράδυ δεν υπάρχει ύπνος. Έρχεται μαζί μου στο κρεβάτι μου, κλαίει συνέχεια, της λέω αγάπη μου προσπαθώ να της μιλήσω. Χάλια σας λέω, δεν κοιμάται εγώ προσπαθώ συνέχεια να της πω ότι η μαμά θα βγει, έχουν κάνει λάθος από την αστυνομία, βλέπει εφιάλτες συνέχεια με αυτό τον άνθρωπο.  Έχει το βάρος πάνω της ότι φταίει αυτή που είναι η μαμά της εκεί (στη φυλακή)», είπε.

Με πληροφορίες του Mega

Ελλάδα
0

BAΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ