Κολωνός: 14χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του - Δε συνδέεται προς το παρόν με challenge του TikTok

Κολωνός: 14χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του - Δε συνδέεται προς το παρόν με challenge του TikTok Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Ένα 14χρονο παιδί στον Κολωνό έβαλε τέλος στη ζωή του το βράδυ της Κυριακής με τα αίτια για το απονενοημένο διάβημα να παραμένουν άγνωστα προς το παρόν.

Πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ, αναφέρουν ότι η αστυνομία έχει ήδη ξεκινήσει τη διερεύνηση της υπόθεσης. 

Οι σχετικές απαντήσεις αναμένεται να δοθούν μετά από τις καταθέσεις γονιών και συμμαθητών, την ιατροδικαστική εξέταση αλλά και αναλύσεις στο κινητό τηλέφωνο και υπολογιστή του παιδιού.

Σύμφωνα με αστυνοmικές πηγές, δεν υπάρχει κάποια ένδειξη ότι ο θάνατος του σχετίζεται με την πρόκληση της πλατφόρμας του TikTok, το λεγόμενο «Blackout Challenge». Το challenge φέρεται να ενθαρρύνει τους χρήστες να ασφυκτιούν μέχρι λιποθυμίας και στη συνέχεια να ανακτήσουν τις αισθήσεις τους μπροστά στην κάμερα.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως στη χώρα μας δεν υπάρχει καμία τέτοια αναφορά ή καταγγελία για τραυματισμό ή θάνατο από την εν λόγω πρόκληση.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΤΤΙΚΗ ΔΡΟΜΟΙ

Ελλάδα / Σε πλήρη λειτουργία οι κάμερες στους δρόμους της Αττικής - Πού θα αναρτώνται τα πρόστιμα

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της Τροχαίας, μέσα σε μόλις δύο ημέρες εντοπίστηκαν περίπου 130 παραβάσεις, με την παραβίαση του κόκκινου σηματοδότη να αποτελεί την πιο συχνή
THE LIFO TEAM
ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΝΕΚΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΙΟΣ

Ελλάδα / Ζωγράφου: Δεν ήθελε να μαθευτεί ο θάνατός τους για να μην του πάρουν το σπίτι, υποστήριξε ο γιος

Ο 54χρονος ισχυρίζεται ότι οι δύο γυναίκες πέθαναν πριν από τρεις μήνες, όμως ο ιατροδικαστής αναφέρει ότι οι σοροί βρίσκονταν στο διαμέρισμα για πάνω από έναν μήνα
THE LIFO TEAM