Κολωνός: 14χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του - Δε συνδέεται προς το παρόν με challenge του TikTok

Κολωνός: 14χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του - Δε συνδέεται προς το παρόν με challenge του TikTok Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Ένα 14χρονο παιδί στον Κολωνό έβαλε τέλος στη ζωή του το βράδυ της Κυριακής με τα αίτια για το απονενοημένο διάβημα να παραμένουν άγνωστα προς το παρόν.

Πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ, αναφέρουν ότι η αστυνομία έχει ήδη ξεκινήσει τη διερεύνηση της υπόθεσης. 

Οι σχετικές απαντήσεις αναμένεται να δοθούν μετά από τις καταθέσεις γονιών και συμμαθητών, την ιατροδικαστική εξέταση αλλά και αναλύσεις στο κινητό τηλέφωνο και υπολογιστή του παιδιού.

Σύμφωνα με αστυνοmικές πηγές, δεν υπάρχει κάποια ένδειξη ότι ο θάνατος του σχετίζεται με την πρόκληση της πλατφόρμας του TikTok, το λεγόμενο «Blackout Challenge». Το challenge φέρεται να ενθαρρύνει τους χρήστες να ασφυκτιούν μέχρι λιποθυμίας και στη συνέχεια να ανακτήσουν τις αισθήσεις τους μπροστά στην κάμερα.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως στη χώρα μας δεν υπάρχει καμία τέτοια αναφορά ή καταγγελία για τραυματισμό ή θάνατο από την εν λόγω πρόκληση.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΝΝΑ ΣΤΡΑΤΙΝΑΚΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ελλάδα / Ποια είναι η Άννα Στρατινάκη: Το βιογραφικό και η πορεία της υποδιοικήτριας που παραιτήθηκε

Η παραίτησή της έρχεται λίγο μετά τη γνωστοποίηση της υπόθεσης Παναγόπουλου για υπεξαίρεση χρημάτων και την εμπλοκή του συζύγου της, αν και η ίδια στην επιστολή της αναφέρει πως παραιτείται «για οικογενειακούς λόγους υγείας»
THE LIFO TEAM
ΓΣΕΕ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ

Ελλάδα / Γιάννης Παναγόπουλος: «Είμαι στη διάθεση της Δικαιοσύνης» – Τι έδειξε η έρευνα για τις εταιρείες «οχήματα»

Ο Γιάννης Παναγόπουλος και έξι πρόσωπα που εμφανίζονται ως ιδιοκτήτες ή νόμιμοι εκπρόσωποι των εταιρειών αυτών, φέρονται σύμφωνα με την έρευνα, να υπεξαίρεσαν δύο εκατομμύρια ευρώ
THE LIFO TEAM
ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΚΙΝΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΝΑΤΟ

Ελλάδα / Υπόθεση κατασκοπείας: Πώς έφτασε η ΕΥΠ στα ίχνη του αξιωματικού - Έδινε πληροφορίες για ΝΑΤΟϊκά σχέδια

Ο αξιωματικός που υπηρετούσε σε θέση ευθύνης, κατηγορείται ότι συνειδητά μετέδιδε σε τρίτους άκρως απόρρητες στρατιωτικές πληροφορίες, που θέτουν σε κίνδυνο την εθνική ασφάλεια
THE LIFO TEAM