Kλειστά σχολεία και πάλι στα Τρίκαλα

Kλειστά σχολεία και πάλι στα Τρίκαλα Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Konstantinos Tsakalidis / SOOC
0

 Η νέα επιδείνωση του καιρού, που πλήττει τη δυτική Θεσσαλία από σήμερα και η οποία συνοδεύεται με χιονόπτωση αλλάζει και το πρόγραμμα λειτουργίας των εκπαιδευτικών μονάδων.

Έτσι, στα νέα δεδομένα που δημιουργούνται, αναστέλλεται η απόφαση για σημερινή επανέναρξη λειτουργίας των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, για σήμερα Δευτέρα στον δήμο Τρικκαίων, σύμφωνα με σημερινή πρωινή νέα ανακοίνωση, καθώς οι καιρικές συνθήκες που ενέσκηψαν στην περιοχή δεν επιτρέπουν την ασφαλή μετάβαση και αποχώρηση των μαθητών και όλων των μελών της σχολικής κοινότητας από τα διδακτήρια. Επομένως τα σχολεία δεν θα λειτουργήσουν ούτε σήμερα. Αντιθέτως, ανοιχτοί θα μείνουν οι δημοτικοί βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί.

 Επίσης, λόγω της νέας επιδείνωσης του καιρού, σήμερα Δευτέρα 16/01/2017, όλα τα σχολεία Α/βάθμιας και Β/βάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Καλαμπάκας, καθώς και όλοι οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί, δε θα λειτουργήσουν.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ

Ελλάδα / Ασφάλιση ΙΧ για φυσικές καταστροφές: «Υποχρεωτική» από σήμερα - Τι πρέπει να κάνουν οι οδηγοί

Στις φυσικές καταστροφές περιλαμβάνονται οι πλημμύρες, οι πυρκαγιές και ακραία καιρικά φαινόμενα - Τι ισχύει για όσους δεν επιθυμούν τη συγκεκριμένη ασφαλιστική κάλυψη
LIFO NEWSROOM
Θεσσαλονίκη: Περισσότερες από 20 προσαγωγές και μία σύλληψη μετά την διαμαρτυρία για την ακρίβεια σε σούπερ μάρκετ

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Περισσότερες από 20 προσαγωγές και μία σύλληψη μετά την διαμαρτυρία για την ακρίβεια σε σούπερ μάρκετ

Σύμφωνα με την αστυνομία παρακωλύθηκε η ομαλή λειτουργία της επιχείρησης, αφού δεν επέτρεπαν στον κόσμο εντός του μαγαζιού να προβεί στις αγορές του
LIFO NEWSROOM