Κλειστά αύριο τα δικαστήρια στη Θεσσαλονίκη

Κλειστά αύριο τα δικαστήρια στη Θεσσαλονίκη Facebook Twitter
0

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο, Πέμπτη, τα δικαστήρια στη Θεσσαλονίκη ώστε να προληφθούν προβλήματα στις διαδικασίες από την δυσκολία πρόσβασης των διαδίκων. 

Η απόφαση πάρθηκε μετά συνεννόηση της διευθύνουσας, του Εφετείου Θεσσαλονίκης και του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης με το υπουργείο Δικαιοσύνης.

Με πράξη του υπουργού, αναστέλλονται οι συνεδριάσεις των δικαστηρίων και οι εργασίες των δικαστικών υπηρεσιών της περιφέρειας του Εφετείου Θεσσαλονίκης, αύριο, 10 Ιανουαρίου 2019.

Τέλος, σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης, εξαιρείται η εκδίκαση υποθέσεων κακουργημάτων με κατηγορούμενο, προσωρινά κρατούμενο που έχει μεταχθεί.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγρότες: Αποκλιμάκωση των μπλόκων και προετοιμασία για συνάντηση με Μητσοτάκη τη Δευτέρα

Ελλάδα / Αγρότες: Αποκλιμάκωση των μπλόκων και προετοιμασία για συνάντηση με Μητσοτάκη τη Δευτέρα

Σταδιακά αρχίζουν να ανοίγουν τους δρόμους ενόψει της συνάντησης με τον πρωθυπουργό - Δείχνουν διάθεση συνεργασίας ενώ η κυβέρνηση ετοιμάζεται να συζητήσει τα αιτήματα των παραγωγών
THE LIFO TEAM