Κλείνει η γέφυρα του Ευρίπου

Κλείνει η γέφυρα του Ευρίπου Facebook Twitter
0

Κλείνει μέχρι τα Χριστούγεννα η παλιά κινητή γέφυρα του Ευρίπου στη Χαλκίδα λόγω εργασιών συντήρησης. Όπως ανακοίνωσε ο Οργανισμός Λιμένων Ν. Ευβοίας για να εξυπηρετούνται οι πεζοί όλο αυτό το διάστημα έχει τοποθετηθεί πεζογέφυρα.

Οι εργασίες , προϋπολογισμού 530 χιλιάδων ευρώ, θα ξεκινήσουν αύριο Πέμπτη.

Τα οχήματα θα εκτρέπονται προς τη Νέα Υψηλή Γέφυρα Χαλκίδας, ενώ η κυκλοφορία των πεζών και των δικύκλων, με σβηστή τη μηχανή, θα διεξάγεται  από βοηθητική πεζογέφυρα. Οι ρυθμίσεις θεωρούνται απαραίτητες, τόσο για την εκτέλεση του έργου, όσο και για την ασφάλεια των διερχομένων οδηγών και των εργαζομένων.

Οι χρήστες με μικρά σκάφη που επιθυμούν να περάσουν κάτω από τη γέφυρα θα πρέπει να ενημερώνονται από το λιμεναρχείο. Πάντως, λόγω των εργασιών, η διέλευση διά θαλάσσης δεν προτείνεται.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα Πέραμος: «Το παιδί μου δεν είχε πειράξει κανέναν» - Τα σημεία που δυσκολεύουν την εξιχνίαση της υπόθεσης

Ελλάδα / Νέα Πέραμος: «Το παιδί μου δεν είχε πειράξει κανέναν» - Τα σημεία που δυσκολεύουν την εξιχνίαση της υπόθεσης

Το βάρος της έρευνας πέφτει πλέον στις καταθέσεις συγγενών και φίλων του θύματος, προκειμένου να εντοπιστούν πιθανά κίνητρα, αλλά και να διαπιστωθεί αν υπάρχει ηθικός αυτουργός πίσω από τη δολοφονία
THE LIFO TEAM