Κιβωτός του Κόσμου: Οι κάμερες κατέγραψαν την πρεσβυτέρα μετά από ημέρες- Εκνευρισμένη με τους δημοσιογράφους

Κιβωτός του Κόσμου: Η πρώτη εμφάνιση της πρεσβυτέρας μπροστά στις κάμερες- Εκνευρισμένη με τους δημοσιογράφους Facebook Twitter
Φωτ.: Alpha
0

Την εμφάνισή της για πρώτη φορά μετά από ημέρες, μπροστά στις κάμερες, έκανε η πρεσβυτέρα και σύζυγος του πατέρα Αντώνιου, Σταματία Γεωργαντή, ενώ πληθαίνουν οι αποκαλύψεις για την Κιβωτό του Κόσμου.

Έντονα εκνευρισμένη εμφανίστηκε έξω από τα γραφεία της Κιβωτού του Κόσμου και ενοχλημένη από τις κάμερες ζήτησε από τον βοηθό της που οδηγούσε να φύγουν γρήγορα.

Όπως περιέγραψε ο δημοσιογράφος του Alpha, κανείς από όσους ήταν εκεί δεν περίμενε αυτή την συμπεριφορά από μία γυναίκα που μέχρι σήμερα εμφανιζόταν ιδιαίτερα μειλίχια και ήρεμη, να χτυπά επίμονα το τζάμι του αυτοκινήτου κα το πόδι της στην άσφαλτο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η πρεσβυτέρα άνοιξε την πόρτα της δομής κρατώντας μία βαλίτσα. Τότε έφτασε απ' έξω το αυτοκίνητο που την περίμενε. Εκείνη βγήκε και όταν αντίκρισε τους δημοσιογράφους, άρχισε να εκνευρίζεται καθώς όπως είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητο δεν μπορούσε να μπει ώστε να μη δεχθεί ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους.

Όταν η πρεσβυτέρα μπήκε μέσα στο αυτοκίνητο, το όχημα επιτάχυνε και απομακρύνθηκε από το σημείο όπου περίμεναν οι δημοσιογράφοι. 

Με πληροφορίες του Alpha

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ