ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΑΤΑ ΤΡΑΜΠ

Κιβωτός του Κόσμου: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο πατέρας Αντώνιος

Κιβωτός του Κόσμου: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο πατέρας Αντώνιος Facebook Twitter
0

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο πατέρας Αντώνιος, ιδρυτής της Κιβωτού του Κόσμου, μετά από την ανακριτική διαδικασία για το αδίκημα της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια κατά συρροή.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ, στον πατέρα Αντώνιο επιβλήθηκαν οι όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, εμφάνισης μια φορά το μήνα σε αστυνομικό τμήμα και η καταβολή εγγύησης 10.000 ευρώ.

Ο κατηγορούμενος ιερέας ισχυρίστηκε ότι είναι ψευδείς οι καταγγελίες εναντίον του ενώ ειδική αναφορά στο απολογητικό του υπόμνημα έχει κάνει στον 19χρονο καταγγέλλοντα. Ανέφερε ότι ο 19χρονος είχε έντονη παραβατική συμπεριφορά και όσα καταγγέλλει είναι σκευωρία. Δεν απέκλεισε μάλιστα το ενδεχόμενο να χρηματίστηκε.

Ο ίδιος επικαλέστηκε φωτογραφίες που δείχνουν την πολυτελή ζωή που έκανε το φερόμενο ως θύμα, μετά την κατάθεσή του στις αρχές. Επιπλέον, η υπεράσπισή του κατηγορούμενου ιερέα προσκόμισε βίντεο το οποίο φέρεται να αποδεικνύει ότι την ημέρα που τελέστηκαν οι καταγγελλόμενες ασελγείς πράξεις, ο 19χρονος και ο πατέρας Αντώνιος, βρίσκονταν σε διαφορετικά μέρη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρούσα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ήταν και η πρεσβύτερα, Σταματία Γεωργαντη, η οποία κατέθεσε και ως μάρτυρας υπεράσπισης.

Συνολικά 20 μάρτυρες υπεράσπισης που προτάθηκαν από τον κατηγορούμενο, κατέθεσαν τις προηγούμενες ημέρες. Τουλάχιστον πέντε  φιλοξενούμενοι σε δομές της Κιβωτού, φέρονται να έχουν καταθέσει ότι τους προσέγγισε ο 19χρονος και τους ζήτησε να καταγγείλουν τον πατέρα Αντώνιο.

Ελλάδα
0

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΑΤΑ ΤΡΑΜΠ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ