Κιβωτός του Κόσμου: Εικόνες από τον Βόλο-Το γραφείο του π. Αντωνίου και οι κουκέτες των παιδιών

Κιβωτός του Κόσμου: Εικόνες από το Βόλο-Το γραφείο του π. Αντωνίου και οι κουκέτες των παιδιών Facebook Twitter
0

Εικόνες από την δομή του Βόλου της «Κιβωτού του Κόσμου» έφερε στη δημοσιότητα η πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 συγκρίνοντας μάλιστα το γραφείο του π. Αντωνίου με τις κουκέτες των παιδιών. Κάνοντας λόγο για «σουίτα» του π. Αντωνίου και «πολυτελές» γραφείο αντιπαραβάλει τις εικόνες από τα δωμάτια των φιλοξενούμενων παιδιών.

Μάλιστα, στην πόρτα του γραφείου υπάρχει η ταμπέλα «El Capitano» (Ο καπετάνιος).

Σε ακόμη μια φωτογραφία φαίνεται η αποθήκη όπου παιδιά τακτοποιούν διάφορα πράγματα για αρκετές ώρες της ημέρας, όπως ανέφερε η εκπομπή, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να πάνε σχολείο. Επίσης στον εξωτερικό χώρο φαίνονται σακιά γεμισμένα τα οποία, σύμφωνα με μαρτυρίες τα μετέφεραν τα παιδιά, στο πλαίσιο εργασιών στην δομή. Στη δομή υπήρχε και στάβλος που φαίνεται να εργάζονταν παιδιά.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέες ταυτότητες: Διευρύνεται το ωράριο λειτουργίας των αρμόδιων γραφείων της ΕΛΑΣ

Ελλάδα / Νέες ταυτότητες: Διευρύνεται το ωράριο λειτουργίας των αρμόδιων γραφείων της ΕΛΑΣ

Η νέα διεύρυνση ενισχύει σημαντικά τη διαθεσιμότητα ραντεβού και τις ώρες εξυπηρέτησης, μειώνοντας τους χρόνους αναμονής και διευκολύνοντας την έγκαιρη έκδοση νέων δελτίων ταυτότητας
LIFO NEWSROOM