ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Κιβωτός του Κόσμου: Έφοδος της Οικονομικής Αστυνομίας στα σπίτια του πατέρα Αντωνίου και της πρεσβυτέρας

Κιβωτός του Κόσμου: Έφοδος της Οικονομικής Αστυνομίας στα σπίτια του πατέρα Αντωνίου και της πρεσβυτέρας Facebook Twitter
0

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα έφοδος της Οικονομικής Αστυνομίας στα σπίτια του πατέρα Αντωνίου και της πρεσβυτέρας, Σταματίας Γεωργαντή. 

Σύμφωνα με το Live News του Mega, στο στόχαστρο των Αρχών έχει μπει η μεζονέτα της Ραφήνας.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, στο διαμέρισμα 105,580 τ.μ. η «Κιβωτός του Κόσμου» έχει κατά κυριότητα 100% το Α1 ακίνητο στον πρώτο όροφο καθώς και θέση στάθμευσης 15 τ.μ.

Πέραν, όμως, αυτής της μεζονέτας, υπάρχει και δεύτερη που αγόρασε ο πατήρ Αντώνιος ημιτελή και ολοκλήρωσε στη συνέχεια, για να πουλήσει αργότερα. 

Νωρίτερα, ο επικεφαλής της Αρχής για τη Νομιμοποίηση Εσόδων από Παράνομες Δραστηριότητες, πρώην αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Χαράλαμπος Βουρλιώτης, έδωσε εντολή για δέσμευση των προσωπικών λογαριασμών του πατέρα Αντωνίου, της πρεσβυτέρας του, αλλά και των γονέων του. Σημειώνεται ότι ο πατέρας τού Αντωνίου διαθέτει τραπεζικό λογαριασμό στο όνομα του, αν και έχει αποβιώσει.

Όπως έγινε δεκτό, η δέσμευση των τραπεζικών λογαριασμών έγινε προκειμένου να ελεγχθούν διεξοδικά, αλλά και για να αποφευχθούν ενδεχόμενες κινήσεις (εκροές χρημάτων, κ.λπ.). Δεν έχουν δεσμευθεί εταιρικοί λογαριασμοί της Κιβωτού που έχουν εντοπιστεί, καθώς τυχόν δέσμευση τους θα προκαλούσε προβλήματα στη λειτουργία της.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Mega, σε προσωπικούς λογαριασμούς του ζευγαριού, βρέθηκαν 300.000 ευρώ, ενώ σε λογαριασμούς της Κιβωτού υπάρχουν 10.000.000 ευρώ μετρητά. 

Θυρίδα υπάρχει και στο όνομα της μητέρας του ιερέα, αποκάλυψε στην εκπομπή Live News ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Πρόσφατα είχε γίνει γνωστό πως η ίδια η πρεσβυτέρα είχε αδειάσει άρον άρον μια θυρίδα

Ελλάδα
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Διπλή μεταμόσχευση ήπατος και νεφρού σε 53χρονη στο Ιπποκράτειο

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Διπλή μεταμόσχευση ήπατος και νεφρού σε 53χρονη στο Ιπποκράτειο

«Είναι από τις λίγες μεταμοσχεύσεις που γίνονται όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά και παγκοσμίως γενικότερα, λόγω των ενδείξεων και του βαθμού δυσκολίας» αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου
NEWSROOM