Κιβωτός του Κόσμου: Άλλαξε ονομασία και λογότυπο η σελίδα της ΜΚΟ στα social media

Κιβωτός του Κόσμου: Άλλαξε ονομασία και λογότυπο η επίσημη σελίδα της ΜΚΟ Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Η Κιβωτός του Κόσμου άλλαξε όνομα και λογότυπο στην επίσημη σελίδα της στα social media.

Όπως ενημέρωσαν με σχετική τους ανακοίνωση οι διαχειριστές της σελίδας της δομής, η σελίδα μετονομάζεται προσωρινά από «Κιβωτός του Κόσμου» σε «Υποστηρικτές της Κιβωτού».

«Η ονομασία και το λογότυπο της ομάδος μόλις άλλαξε προσωρινά διότι η συγκεκριμένη σελίδα δεν έχει καμία σχέση με το προσωρινό Δ.Σ. της Κιβωτού του Κόσμου αλλά εμείς οι άνθρωποι που είμαστε πίσω από αυτήν τόσα χρόνια, την φτιάξαμε για να υποστηρίξουμε το έργο του πατρός Αντωνίου και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε και όταν επιστρέψουν τα πράγματα όπως ήταν θα την ονομάσουμε και πάλι ΚτΚ. Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση!»

Ο σκοπός της ανάρτησης σύμφωνα με τους διαχειριστές είναι «να ενημερώσουμε ότι είμαστε με τα παιδιά και με το έργο που γινόταν εδώ και 25 χρόνια! Εδώ και μερικές ημέρες έχουν αλλάξει διοίκηση και έχουν αλλάξει τα πράγματα γενικά. Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε και να αναδείξουμε το έργο και όχι να δικάσουμε τον κόσμο. Θα υπάρχει ενημέρωση σχετικά με όλα τα νέα όπου μαθαίνουμε!» αναφέρει σε διευκρινιστική ανάρτηση, προειδοποιώντας ότι η ομάδα διαχείρισης θα διαγράφει οποιαδήποτε σχόλια που θα είναι προσβλητικά προς την ομάδα αλλά και προς τρίτους.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Πιθανότατα να ήξερε ότι με πέντε μαχαιριές την σκότωνε» κατέθεσε ο ψυχίατρος

Ελλάδα / Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Μάλλον ήξερε ότι με πέντε μαχαιριές την σκότωνε» κατέθεσε ο ψυχίατρος

Ο ψυχίατρος στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού που παρακολουθεί τον 40χρονο, σημείωσε πως μέχρι σήμερα δεν έχει πει τίποτα για τη δολοφονία της Κυριακής
LIFO NEWSROOM
ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Ελλάδα / Δολοφονία στην Αγία Παρασκευή: Το παρελθόν του θύματος με τον σύντροφο της πρώην γυναίκας του - Τι κατέθεσε ο δράστης

Ως ηθικός αυτουργός συνελήφθη η 43χρονη πρώην σύζυγος του καθηγητή που δολοφονήθηκε και ως φυσικός αυτουργός ο 35χρονος σύντροφός της - Τα 3 στοιχεία που οδήγησαν στην εξιχνίαση
LIFO NEWSROOM