Κέρκυρα: Αρνείται να χειρουργηθεί ο βιαστής που έπεσε σε χαράδρα προσπαθώντας να ξεφύγει

Κέρκυρα: Αρνείται να χειρουργηθεί ο βιαστής που έπεσε σε χαράδρα προσπαθώντας να ξεφύγει Facebook Twitter
Ο 47χρονος τραυματίστηκε στην προσπάθειά του να αποφύγει τη σύλληψη (Πηγή φωτό corfutvnews)
0

Ο 47χρονος που κατηγορείται για την απαγωγή και τον βιασμό 34χρονης στην Κέρκυρα αρνείται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, έπειτα από τον τραυματισμό του στην προσπάθειά του να αποφύγει τη σύλληψη.

Έπειτα από ανθρωποκυνηγητό ημερών, ο 47χρονος, που είχε καταδικαστεί στο παρελθόν για βιασμους τουριστριών στην Κέρκυρα, εντοπίστηκε στις 23 Μαΐου, σε περιοχή της Λευκίμμης. Όταν όμως αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς τράπηκε σε φυγή και έπεσε σε χαράδρα 200 μέτρων. Συνέπεια αυτού ήταν τελικά να τραυματιστεί στα άκρα και την σπονδυλική στήλη.

Ο 47χρονος νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας και αρνείται να τον χειρουργήσουν οι γιατροί, λέγοντας ότι προτιμά να πεθάνει, σύμφωνα με την ιστοσελίδα corfutvnews. Το χειρουργείο ήταν προγραμματισμένο να γίνει, γιατί τα τραύματά του είναι σοβαρά και δεν υπάρχει περιθώριο αναβολής της επέμβασης, αλλά ο 47χρονος δεν δίνει τη συγκατάθεσή του.

Σύμφωνα με ιατρικές πηγές που επικαλείται η ίδια ιστοσελίδα, αν δεν γίνει η επέμβαση δεν πρόκειται να περπατήσει, αλλά οι γιατροί δεν μπορούν να τον υποχρεώσουν να υποβληθεί σε αυτή. Έπειτα από αυτή την εξέλιξη, έχει αποφασιστεί να μεταχθεί στο νοσοκομείο του Κορυδαλλού την Τετάρτη.

Υπενθυμίζεται ότι μία 34χρονη, που εντοπίστηκε σε καλύβα στην Κέρκυρα στις 9 Μαΐου έπειτα από εξαφάνιση δύο ημερών, κατήγγειλε ότι ο 47χρονος τη βίασε κατ' επανάληψη. Ο ίδιος στο παρελθόν έχει καταδικαστεί για βιασμούς Βρετανίδων τουριστριών στο νησί και είχε αποφυλακιστεί το 2019.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

13ο Thessaloniki Pride:

Ελλάδα / 13ο Thessaloniki Pride: Η μεγαλύτερη γιορτή της βόρειας Ελλάδας για την αγάπη, τη συμπερίληψη και τα ανθρώπινα δικαιώματα επιστρέφει

Το 13ο Thessaloniki Pride θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 16 Ιουνίου και θα κορυφωθεί το Σάββατο 21 Ιουνίου 2025, με τη μεγάλη παρέλαση που θα ξεκινήσει από τον Λευκό Πύργο.
LIFO NEWSROOM
Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Γλυκός, δοτικός και ευαίσθητος», κατέθεσαν Χριστίνα Παππά και Φαίδρα Δούκα

Ελλάδα / Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Γλυκός, δοτικός και ευαίσθητος», κατέθεσαν Χριστίνα Παππά και Φαίδρα Δούκα

«Οι καταγγελίες μου φαίνονται λίγο εξωπραγματικές», ανέφερε η Χριστίνα Παππά - «Δεν τον έχω ικανό να διαπράξει αυτά που έχει κατηγορηθεί. Δεν το πιστεύω», είπε η Φαίδρα Δούκα
LIFO NEWSROOM