Κεραυνός έπεσε στην Ακρόπολη - Πληροφορίες για τραυματίες

Κεραυνός έπεσε στην Ακρόπολη - Πληροφορίες για τραυματίες Facebook Twitter
0

Κεραυνός που έπεσε στην Ακρόπολη πριν από λίγη ώρα είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό τεσσάρων ανθρώπων.

Σύμφωνα με το γραφείο Τύπου της πυροσβεστικής, τέσσερα άτομα διακομίστηκαν στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» μετά τον τραυματισμό τους από κεραυνό που έπεσε στον ιερό βράχο της Ακρόπολης στην Αθήνα.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες ελαφριά τραυματίστηκαν δύο γυναίκες αρχαιοφύλακες και δύο τουρίστες που φέρουν τραύματα από σπασμένα τζάμια, ενώ επί τόπου μετέβη το ΕΚΑΒ.

Ο κρότος από τον κεραυνό που χτύπησε την Ακρόπολη περίπου στις 16:30, ήταν πολύ έντονος και έγινε αισθητός σε όλο το κέντρο της Αθήνας, τρομάζοντας αρκετούς ανθρώπους.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποδόσφαιρο Θεσσαλονίκη

Ελλάδα / Ποδόσφαιρο στον πόλεμο: Η ιστορική φωτογραφία που τραβήχτηκε στη Θεσσαλονίκη τα Χριστούγεννα 110 χρόνια πριν

Το ντοκουμέντο που απεικονίζει Βρετανούς στρατιώτες να παίζουν μπάλα σε ένα χωμάτινο γήπεδο της πόλης εν μέσω του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου.
ΑΚΗΣ ΚΑΤΣΟΥΔΑΣ