Κέιτι Πέρι και Ορλάντο Μπλουμ: Απολαμβάνουν διακοπές στην Πελοπόννησο - Οι φωτογραφίες στο Instagram

Κέιτι Πέρι και Ορλάντο Μπλουμ: Απολαμβάνουν διακοπές στην Πελοπόννησο - Οι φωτογραφίες στο Instagram Facebook Twitter
orlandobloom / Instagram
0

Την Πελοπόννησο επέλεξαν για να περάσουν μερικές ξέγνοιαστες ημέρες διακοπών ο Ορλάντο Μπλουμ και η Κέιτι Πέρι.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, το ζευγάρι έχει μαζί του την 10 μηνών κόρη τους, Ντέιζι Νταβ, αλλά και τον 10χρονο γιο του Ορλάντο Μπλουμ από το γάμο του με τη Μιράντα Κερ.

Η 36χρονη Κέιτι Πέρι απόλαυσε τις ομορφιές της ελληνικής γης κι έκανε βόλτες με την κορούλα της, ανεβάζοντας στο Διαδίκτυο σχετικές φωτογραφίες.

Παράλληλα, ο 44χρονος Ορλάντο Μπλουμ, ανέβασε φωτογραφία στο Instagram για τη γιορτή του πατέρα, με φόντο ελαιώνες.

Σημειώνεται ότι είναι η δεύτερη φορά για την Κέιτι Πέρι και τον Ορλάντο Μπλουμ που επισκέπτονται τη χώρα μας, καθώς το Σεπτέμβριο του 2018 είχαν ταξιδέψει στην Κέρκυρα, ενώ η τραγουδίστρια είχε βρεθεί και στη Σαντορίνη το 2015.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μεταξύ 5-10 χρονών» το παιδί που γεννήθηκε από το σπέρμα του Δανού δότη στην Ελλάδα και πέθανε από καρκίνο

Ελλάδα / «Μεταξύ 5-10 χρονών» το παιδί που πέθανε από καρκίνο στην Ελλάδα και είχε γεννηθεί από το σπέρμα του Δανού δότη

Ήταν μέλος οικογένειας με τρία παιδιά που γεννήθηκαν από το σπέρμα του συγκεκριμένου δότη - Μετά τον θάνατό του διαγνώστηκε με καρκίνο και άλλο παιδί της οικογένειας
THE LIFO TEAM