Κατάληψη Λυκείου την πρώτη ημέρα επιστροφής των μαθητών στα σχολεία

Κατάληψη Λυκείου την πρώτη ημέρα επιστροφής των μαθητών στα σχολεία Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI
0

Οι μαθητές των Λυκείων επέστρεψαν και πάλι στις τάξεις τους από σήμερα- με μέτρα και υποχρεωτική διενέργεια δύο self test την εβδομάδα- αλλά με το «καλημέρα» υπήρξε κατάληψη.

 

Μαθητές κάνουν κατάληψη στο 4ο Ενιαίο Λύκειο Πετρούπολης. Ο διευθυντής του σχολείου ενημέρωσε με email ότι τα μαθήματα θα γίνουν με τηλεκπαίδευση, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1.

 

Στον τηλεοπτικό σταθμό μίλησε μαθητής της Γ’ Λυκείου του συγκεκριμένου σχολείου, που εξέφρασε την αντίδρασή του γιατί δεν άνοιξαν τα φροντιστήρια. «Σε δύο μήνες δίνουμε εξετάσεις, αντί να ανοίξουν τα φροντιστήρια να κάνουμε επαναλήψεις, ανοίγουν τα σχολεία με 25 άτομα στην τάξη, χωρίς μέτρα», δήλωσε ο μαθητής.Σύμφωνα με τον ίδιο οι εκπρόσωποι του 15μελούς συμβουλίου του σχολείου συζήτησαν το θέμα και υπέρ της κατάληψης τάχθηκαν οι περισσότεροι. «Κάποια παιδιά φοβούνταν μην κολλήσουν και χάσουν τις εξετάσεις», συμπλήρωσε.

 

Σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, δήλωσε ότι θα εισηγηθεί στην επιτροπή των ειδικών το άνοιγμα των φροντιστηρίων- όπως και εμπορικών κέντρων και κέντρων αισθητικής- από τη μεθεπόμενη εβδομάδα. Η εισήγηση αυτή, σημείωσε ο υπουργός, θα γίνει εφόσον επιβεβαιωθεί η πτωτική τάση των κρουσμάτων κορωνοϊού.

 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ