Καστοριά: Συνελήφθη δημοτική σύμβουλος και ο σύντροφός της- «66 κιλά κάνναβης στην κατοχή τους»

Περιπολικο Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

Μία εκλεγμένη δημοτικός σύμβουλος και ο σύντροφός της συνελήφθησαν, καθώς στην κατοχή τους βρέθηκαν 66 κιλά κάνναβης, σύμφωνα με τη δημόσια τηλεόραση. 

Πρόκειται για δημοτική σύμβουλο εκλεγμένη σε δήμο της περιφερειακής ενότητας Καστοριάς. Χθες, συνελήφθη στους Λαχανόκηπους Καστοριάς μαζί με τον σύντροφό της, καθώς έπειτα από έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή τους 66 κιλά κάνναβης, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες. 

Έπειτα από αστυνομική επιχείρηση, συνελήφθη και ο άνθρωπος που θα παραλάμβανε τη μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών στη Θεσσαλονίκη. Οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες για την υπόθεση, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα. 
 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νεκρή 16χρονη στο Γκάζι: «Αυτή την εβδομάδα τα αποτελέσματα από το Χημείο του Κράτους»

Ελλάδα / Νεκρή 16χρονη στο Γκάζι: «Αυτή την εβδομάδα τα αποτελέσματα από το Χημείο του Κράτους»

Με αφορμή τον θάνατο της 16χρονης που διασκέδαζε στο Γκάζι, η Κωνσταντία Δημογλίδου ανέφερε πως μόνο το τελευταίο τρίμηνο οι αστυνομικοί έχουν πραγματοποιήσει 24.000 ελέγχους
LIFO NEWSROOM