Καστοριά: Συνελήφθη δημοτική σύμβουλος και ο σύντροφός της- «66 κιλά κάνναβης στην κατοχή τους»

Περιπολικο Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

Μία εκλεγμένη δημοτικός σύμβουλος και ο σύντροφός της συνελήφθησαν, καθώς στην κατοχή τους βρέθηκαν 66 κιλά κάνναβης, σύμφωνα με τη δημόσια τηλεόραση. 

Πρόκειται για δημοτική σύμβουλο εκλεγμένη σε δήμο της περιφερειακής ενότητας Καστοριάς. Χθες, συνελήφθη στους Λαχανόκηπους Καστοριάς μαζί με τον σύντροφό της, καθώς έπειτα από έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή τους 66 κιλά κάνναβης, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες. 

Έπειτα από αστυνομική επιχείρηση, συνελήφθη και ο άνθρωπος που θα παραλάμβανε τη μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών στη Θεσσαλονίκη. Οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες για την υπόθεση, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα. 
 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καιρός: Ζέστη και ισχυροί άνεμοι σήμερα – Δύσκολο 48ωρο για Αττική και άλλους 7 νομούς

Ελλάδα / Καιρός: Ζέστη και ισχυροί άνεμοι σήμερα – Δύσκολο 48ωρο για Αττική και άλλους 7 νομούς

Οι ειδικοί εφιστούν την προσοχή ιδιαίτερα μέχρι και το Σάββατο, ωστόσο όμως μέχρι και το τέλος του μήνα αναμένεται να διατηρηθούν θερμοκρασίες 6 με 8 βαθμούς πάνω από το φυσιολογικό για την εποχή
NEWSROOM
Θέμης Σοφός: Η Σοφία Πολυζωγοπούλου δέχτηκε 30 μπουνιές μέσα στο αυτοκίνητο

Ελλάδα / Θέμης Σοφός: Η Σοφία Πολυζωγοπούλου δέχτηκε 30 μπουνιές μέσα στο αυτοκίνητο από τον Λύτρα

«Έχουμε φθάσει σε απύθμενα βάθη θράσους αν προσπαθούμε να βρούμε δικαιολογητική βάση σε μια συμπεριφορά η οποία μάλλον είναι η μόνη που διαφοροποιεί το ανθρώπινο είδος από τα ζωώδη ένστικτα»
NEWSROOM