Επιβάτης πλοίου στην Κάρπαθο έπεσε το πρωί της Τρίτης 5 Αυγούστου, από το κατάστρωμα πλοίου, στη θάλασσα, σύμφωνα με ενημέρωση από το Λιμενικό Σώμα.
Ο άνδρας διασώθηκε και παραμένει νοσηλευόμενος για προληπτικούς λόγους, ενώ οι αρχές διεξάγουν έρευνα, αναφορικά με τα αίτια που οδήγησαν στην πτώση του.
Στο σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρεται, ότι:
«Τις πρωινές ώρες σήμερα, κατά τον κατάπλου του επιβατηγού-οχηματαγωγού (Ε/Γ-Ο/Γ) «ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ ΧΙΟΣ» Ν.Π. 10883, στο λιμάνι Πηγαδιών Καρπάθου, ένας 36χρονος ημεδαπός επιβάτης πήδηξε στη θάλασσα από το κατάστρωμα του πλοίου. Αμέσως, στελέχη της Λιμενικής Αρχής καθώς και μέλη του πληρώματος του Ε/Γ-Ο/Γ προέβησαν στη διάσωση του 36χρονου, με τη χρήση σωσιβίων. Στη συνέχεια, διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καρπάθου για προληπτικούς λόγους, όπου και παραμένει νοσηλευόμενος. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Καρπάθου».