Καρδίτσα: Κατέληξε 20χρονος ποδοσφαιριστής που κατέρρευσε κατά τη διάρκεια αγώνα

Ποδοσφαιρική μπάλα Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

Ένας ποδοσφαιριστής 20 ετών κατέρρευσε μέσα στο γήπεδο, την ώρα αγώνα στην Καρδίτσα και άφησε την τελευταία του πνοή. 

Το τραγικό περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης μεταξύ των ομάδων Καραϊσκάκης Μαυρομματίου και Δόξα Αμπέλου, το μεσημέρι της Κυριακής, για το πρωτάθλημα της Β’ Ερασιτεχνικής. Ο 20χρονος έχασε τις αισθήσεις του, μέσα στο γήπεδο, κατά πάσα πιθανότητα από ανακοπή, σύμφωνα με την ΕΡΤ. 

Ασθενοφόρο τον μετέφερε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μουζακίου και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Καρδίτσας, όμως παρά τις προσπάθειες που κατέλαβαν, οι γιατροί δεν κατάφεραν να κρατήσουν στη ζωή τον νεαρό ποδοσφαιριστή. 
 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πένυ Σκάρου: «Βιάστηκα πριν από τρία χρόνια από έναν άνθρωπο 70 χρονών και έμεινα έγκυος»

Ελλάδα / Πένυ Σκάρου: «Βιάστηκα πριν από τρία χρόνια από έναν άνθρωπο 70 χρονών και έμεινα έγκυος»

«Έκανα την καταγγελία για τον συγκεκριμένο άνθρωπο γιατί θεωρώ ότι το έχει ξανακάνει» - Η συγκλονιστική εξομολόγηση της τραγουδίστριας και πρωταθλήτριας του Παναθηναϊκού ΑμεΑ στη ξιφασκία με σπάθη
LIFO NEWSROOM
Στο πλευρό του Πάνου Ρούτσι ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: «Όπου υπάρχει πόνος, πρέπει να είμαστε κοντά»

Ελλάδα / Στο πλευρό του Πάνου Ρούτσι ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: «Όπου υπάρχει πόνος, πρέπει να είμαστε κοντά»

Ο Αρχιεπίσκοπος, περνώντας με το αυτοκίνητό του από το σημείο, ζήτησε από τον οδηγό του να σταματήσει, προκειμένου να χαιρετήσει τον απεργό πείνας και να του εκφράσει τη συμπαράστασή του
LIFO NEWSROOM